Zilver bestek kopen in de buurt van Utrecht voor een feestelijk gedekte tafel

Zoekt u een compleet zilver bestek of losse elementen in de buurt van Utrecht? Dan is Anita Potters uw beste partner. Anita Potters is al jaren gespecialiseerd en beschikt inmiddels over een winkel met een ruim assortiment zilveren bestek in de buurt van Utrecht. Ons assortiment bestaat uit zilver bestek in verschillende stijlen, tijden en landen. Antiek zilver bestek in originele doos vanaf de Victoriaanse tijd tot Art- Deco tot heden, alles onder één dak. Loop gerust onze winkel, in het Utrechtse Heuvelrug dorp Leersum, binnen en ervaar, voel en bekijk zilver bestek. Wilt u alvast een kleine indruk van zilver bestek in de buurt van Utrecht? Bekijk dan een kleine greep uit ons assortiment op de site.

Assortiment zilver bestek

In zilver bestek heeft Anita Potters een ruim assortiment in de buurt van Utrecht, te denken aan:

  • 18e eeuws bestekken
  • 19e eeuwse bestekken oa van Van Kempen
  • Diverse losse couverts

Maar ook in 6, 9 en 12 persoons bestek is er een ruime keuze.

  • Haags Lofje
  • Hollands glad
  • Puntfilet

Wat u ook nodig heeft aan zilver bestek, wij hebben het voor u in onze winkel in de buurt van Utrecht.

Zilver bestek soorten

Anita Potters beschikt over diverse zilveren bestekken. Het Hollands Glad zilveren couvert is een twaalf persoons zilveren bestek doos met gladde, mooie ronde lepels. Het Viscouvert in mahoniehouten doos is een eerste gehalte zilveren viscouvert met ivoren handvaten. Het is een 12 delig zilver bestek. Houdt u van een speciaal zilver bestek met een mooie vorm? Kies dan bijvoorbeeld voor het waaiermodel. Bent u benieuwd naar ons zilver bestek? Kom dan langs in de buurt van Utrecht. In de buurt van Utrecht laten wij het zilver bestek graag zien.

Zilver bestek cadeau

Zilver bestek is een geweldig cadeau om aan kinderen of kleinkinderen te geven. Met een monogram erin gegraveerd kan het een prachtig familiestuk worden. Door de goede kwaliteit van zilver bestek gaat dit jarenlang mee en wordt steeds meer waard. Wilt u zilver bestek kopen? Kom bij ons langs in de buurt van Utrecht.

Aanbod zilver bestek

Het aanbod zilver bestek in de buurt van Utrecht is zeer divers. Alle stijlen biedt Anita Potters aan: Haags Lofje, Model 250, Hollands glad ,18e of 19e eeuws. Er is een ruime keuze voor ieder budget. Een prachtig zilveren olijflepel is al te verkrijbaar vanaf € 40,-

Voor een mooi antiek gedekte tafel komt u naar Anita Potters in de buurt van Utrecht. Wij zijn hét adres voor zilver bestek in de buurt van Utrecht.

Stel uw vraag