Zilver bestek voor speciale gelegenheden bij Anita Potters

Heeft u binnenkort en feest of gezellig samenzijn, waarbij u de tafel in Art Deco stijl wilt aankleden? Maak gebruik van zilver bestek voor een luxueus diner met alle genodigden. Laat de historie ook terugkomen door zilveren manden op tafel neer te zetten. Neem een kijkje bij ons aanbod zilver bestek en laat de zilveren viscouverts en de zilveren antieken messen hun stukje geschiedenis weerspiegelen. Zilver bestek is een lust voor het oog en nodigt uit tot boeiende gesprekken. Draag als gastheer en gastdame, beiden een antieke ring om de oude tijden te laten herleven.  

Antiek zilver bestek 

Een bruiloft in Victoriaanse stijl vraagt om zilver bestek uit de 18e tot 20e eeuw om helemaal in stijl de huwelijksdag vorm te geven. Bij juwelier Anita Potters vindt u fraai vormgegeven lepels en ander zilver bestek met een fijne glinstering. Laat de zilveren pronkstukken op een natuurlijke manier terugkomen gedurende de dag en plaats zilveren kandelaars op tafel, maar ook in de andere ruimtes waar u tijdens de huwelijksdag de beschikking over heeft. Toon uzelf een betrokken gast en verblijd het echtpaar met een zilveren huwelijksgeschenk en laat ze versteld staan door de schittering in het licht.  

De geschiedenis van zilver bestek 

Zilver bestek bestaat al eeuwenlang. Vanwege de chique uitstraling en waarde gold het vroeger zelfs als statussymbool. Ook vandaag de dag is het nog erg geliefd. Niet alleen om de tafel te dekken, maar ook om gezellige momenten op een bijzondere manier met elkaar te delen. Houdt u ook van luxe tijdens het dineren? Neem een kijkje in onze webwinkel voor de nodige inspiratie.   

Zilver bestek verkopen aan Anita Potters 

Geef uw ongebruikte zilver bestek een tweede ronde en verkoop het aan ons. Wij staan voor u klaar en helpen u persoonlijk, eerlijk en deskundig. We controleren uw eigendommen nauwkeurig om de juiste waarde te bepalen. Ook bij twijfel over zilver of verzilverd bestek bieden wij uitkomst met onze grondige taxatie. Besluit u het bestek van zilver aan ons te verkopen, dan is er ook de mogelijkheid om hier een mooie broche en hanger voor in de plaats te kopen.  

Stel uw vraag