Donderdag t/m Zaterdag

Op afspraak

Afspraak maken

0343 - 45 41 86

Antiek vertelt een verhaal

Iets dat met zoveel passie en inzet is gemaakt, vertelt een verhaal. Dat verhaal is ook wel een stukje geschiedenis. Heeft u uit een erfenis een antiek sieraad of antieke zilveren voorwerpen ontvangen en wilt u dit toch van de hand doen? Kom dan langs in onze winkel in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug. In deze omgeving zijn wij de enige specialist op het gebied van oude, antieke sieraden en juwelen. Iets waar wij ons al meer dan 40 jaar mee bezig houden.   

Inkoop van antieke sieraden en juwelen  

Wanneer u besluit afstand te doen van uw antieke zilveren voorwerpen of sieraden, kunt u ze aan ons verkopen of eventueel ruilen voor iets dat meer bij uw huidige smaak past. Voor aanvulling van onze collectie zijn we namelijk continue geïnteresseerd in de aankoop van antieke sieraden en juwelen. Van antieke ringen tot broches en hangers is er bij ons volop keuze. Maar hoe werkt dit?   

Maak een afspraak voor een taxatie  

Onze winkel in Leersum is op afspraak voor u geopend. Voor een taxatie van uw antieke sieraden kunt u telefonisch contact opnemen. Tijdens een afspraak beoordelen we de waarde van de antieke sieraden of voorwerpen aan de hand van:  

  • Materiaal  
  • Onderhoud  
  • Gewicht  
  • Techniek  
  • Zeldzaamheid 

Vooral de manier waarom deze sieraden zijn gemaakt dragen bij aan de waarde. Bijzondere sieraden zijn vaak meer waard dan enkel de steen en materiaalwaarde. Waar tijd en arbeid vroeger geen rol speelden, is het vandaag de dag onbetaalbaar om met dezelfde kunde en passie sieraden te maken. Laat uw antieke sieraden daarom niet omsmelten, maar kies voor inkoop of inruil bij Anita Potters. 

Taxeren van sieraden uit erfenissen en nalatenschappen   

Bent u in het bezit van een oud of antiek sieraad of zilveren voorwerp dat u wilt laten taxeren, bijvoorbeeld voor boedelverdeling of verkoop, dan kunt u bij ons terecht. Wij taxeren zeer regelmatig erfenissen en nalatenschappen. Bij ons krijgt u goed advies en een eerlijke prijs.