Anita Potters
Al wat schittert…

Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in antieke sieraden. Als iets een goede kwaliteit heeft en een prachtig ontwerp, komt het in de collectie.

Collectie bekijken Inkoop

juwelier-antiquair-Anita Potters
gouden broche opaal

Verkoop in onze winkel in Leersum of online op de website

Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in antieke sieraden. Als iets een goede kwaliteit heeft en een prachtig ontwerp, komt het in de collectie. Daarnaast hebben we ook modern zilver en vintage sieraden. Wij zijn hét adres voor een bijzonder huwelijksgeschenk of geboortecadeau. Onze winkel in Leersum (Utrechtse Heuvelrug) bestaat al meer dan veertig jaar. Hier is het inmiddels enorm uitgebreide assortiment bij elkaar gebracht. Als u van antieke sieraden houdt, is het een genot om eens bij ons rond te neuzen.

Komt u gerust kijken, voelen, vergelijken en passen!

Verder lezen

Donderdag t/m Zaterdag

Op afspraak

Afspraak maken

0343 - 45 41 86

Inkoop van antieke sieraden en zilveren voorwerpen

Bent u in het bezit van een oud of antiek sieraad of zilver dat u wilt laten taxeren, bijvoorbeeld voor boedelverdeling of verkoop, dan kunt u ook bij ons terecht. Als u besluit afstand te doen van uw antieke zilver of sieraden, kunt u ze aan ons verkopen of eventueel ruilen voor iets dat meer bij uw huidige smaak past.

Ook zijn wij altijd geïnteresseerd in de inkoop van antieke sieraden en zilveren voorwerpen die in onze collectie passen.