Antieke ring draagbaar en uniek verkrijgbaar bij Anita Potters in de buurt van Driebergen

Bent u op zoek naar een mooie gouden ring? Dan is er in de collectie van Anita Potters vast wel iets van uw gading. De winkel aan de Rijksstraatweg in Leersum bestaat al meer dan 30 jaar. Sinds september 2013 wordt de zaak gerund door dochter Annette Haasnoot, goudsmid en diamantair, en Rob Mourits. In de winkel in de buurt van Driebergen vindt u een grote verscheidenheid aan antieke ringen en sieraden te koop. Deze dateren uit de 18e tot en met de 20e eeuw, met ook recente occasions en zelfs een enkel nieuw artikel. Wilt u graag een antieke ring kopen in de buurt van Driebergen? Kom dan gerust bij ons langs. Wij geven u advies en laten u de deur uitlopen met een antieke ring naar wens. Door onze service, klantvriendelijkheid en unieke sieraden worden wij wel dé antiek winkel van Driebergen en omgeving genoemd. Voor het kopen van een antieke ring in de buurt van Driebergen kunt u dus het beste naar ons komen.

Ontwerp en stijl van een antieke ring

Wilt u een unieke antieke ring kopen in de buurt van Driebergen? De collectie ringen van juwelier antiquair Anita Potters beslaat een periode van vele jaren vakmanschap. In verschillende stijlen is er door de eeuwen heen door goudsmeden veel moois ontworpen. In de Victoriaanse tijd in Engeland, in de 20er jaren in Nederland, in de Art Deco periode, elke stijl heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling. Zo gebruikte men vóór 1900 vaak roos geslepen diamanten die op folie gezet werden, en is men daarna briljant geslepen diamanten gaan gebruiken. Dit geeft een veel grotere schittering. Ook het gebruik van edelstenen zoals saffier en robijn is bij iedere mode en periode anders. Kom voor een prachtige unieke ring naar onze winkel in de buurt van Driebergen.

Onze collectie antieke ringen

Anita Potters is hét adres wanneer u een antieke ring wilt kopen in de buurt van Driebergen. Wij hebben een ruime collectie met:

  • antieke ringen met diamant en briljant
  • antieke ringen met edelstenen zoals saffier, robijn en smaragd
  • antieke ringen met bloedkoraal, onyx en granaat
  • ringen uit de Art Deco en 50er jaren

De variatie aan antieke ringen is zeer groot bij juwelier antiquair Anita Potters. Daarom vindt u bij ons in de buurt van Driebergen beslist een antieke ring naar wens.

Antieke ring kopen

Wilt u weten wat voor antieke ringen we te koop hebben in de buurt van Driebergen? Of wenst u meer informatie over een bepaald sieraad? Kom gerust bij ons langs in de buurt van Driebergen of bekijk het aanbod antieke ringen dat wij te koop hebben op onze website. Al is dit maar een klein dvan wat er in de collectie aanwezig is, u krijgt een goede indruk van ons aanbod. Een antieke ring kopen in de buurt van Driebergen doet u bij Anita Potters.

Stel uw vraag