Tekst - boveninpagina

                                                                                        Hemelvaartdag gesloten.

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antieke ring

Antieke ring draagbaar en uniek verkrijgbaar bij Anita Potters

Meer dan dertig jaar geleden heeft Anita Potters van haar liefde voor antieke sieraden haar werk gemaakt. Zo is in de winkel Leersum, voor een liefhebber van antieke sieraden een waar paradijs ontstaan.

De winkel is nu overgenomen door haar dochter Annette Haasnoot, juwelier, goudsmid en diamant grader.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een prachtige antieke ring. De collectie ringen van juwelier antiquair Anita Potters beslaat een periode van vele jaren van vakmanschap. In verschillende stijlen is er door de eeuwen heen door goudsmeden veel schitterends ontworpen. In de Victoriaanse tijd in Engeland, in de twintiger jaren in Nederland, in de Art-Deco periode, iedere stijl heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling.

Veel antieke ringen kunt u dagelijks dragen. Ook hebben we een aantal bijzondere en unieke antieke ringen in de collectie die u enkel bij feestelijke gelegenheden zult dragen. Onze collectie antieke ringen is zeer groot en er zal zeker iets bij zijn wat uw voorkeur geniet.

Wij nodigen u van harte uit om onze collectie te komen bekijken en passen!

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antieke ring draagbaar en uniek verkrijgbaar bij Anita Potters
Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM