Antiek zilver bestek in de buurt van Driebergen uit de vorige eeuw

Altijd al gedroomd van prachtig antiek zilver bestek? Kom dan langs bij de antiek winkel van Anita Potters in de buurt van Driebergen, het adres voor antiek zilver bestek en sieraden. Anita Potters is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in antiek zilver bestek en uitgegroeid tot een bekend begrip in Driebergen en omgeving. Wij beschikken over één van de grootste collecties van Driebergen en omgeving. Onze stukken in de buurt van Driebergen zijn origineel en verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Naast antiek zilver bestek is ons assortiment rijk aan tal van andere antieke gebruiksvoorwerpen en sieraden. Kandelaren, zoutvaten, bronzen beelden en theedozen behoren allemaal tot onze prachtige collectie. Wilt u fraai, antiek zilver bestek uit een vorige eeuw kopen in de buurt van Driebergen? Bekijk onze bijzondere collectie met antiek zilver bestek in de buurt van Driebergen. In elke eeuw zijn namelijk prachtige stukken gemaakt.

Tijdloos en exclusief antiek zilver bestek

In de afgelopen 30 jaar heeft Anita Potters zich weten te profileren als specialist en aanbieder van antiek zilver bestek in de buurt van Driebergen. In onze winkel kunt u zich laten inspireren door prachtig gedekte tafels met de mooiste serviezen. Zoekt u antieke glazen of een zilveren theeservies in de buurt van Driebergen? Ook dat kunt u bij ons vinden. De collectie antiek zilver bestek is zeer uitgebreid, tijdloos en exclusief. Doordat wij voortdurend op zoek zijn naar nieuwe items is een bezoek aan onze winkel in de buurt van Driebergen de moeite waard.

Collectie antiek zilver bestek

In onze collectie antiek zilver bestek in de buurt van Driebergen vindt u onder andere:

  • Zilveren couverts 6, 9 of 12 delig
  • Zilveren Haags Lofje couverts met messen
  • Parelrand bestek
  • Hollands glad bestek
  • Viscouverts in mahoniehouten doos

Bent u dol op vis eten? In ons assortiment antiek zilver bestek hebben wij altijd wel een zilveren visschep en diverse zilveren viscouverts. Kom gerust langs in onze winkel in de buurt van Driebergen en bekijk de collectie antiek zilver bestek

Antiek zilver bestek van de 18 tot 20e eeuw

Al onze artikelen zijn antiek en komen uit de 18e tot en met de 20e eeuw. Ook vindt u recente occasions en zelfs een enkel nieuw artikel. In onze zaak in de buurt van Driebergen kunt u onze collectie antiek zilver bestek komen bekijken. Wij denken dat objecten pas echt "tot leven komen" bij rechtstreeks contact.

Interesse in antiek zilver bestek?

Heeft u interesse in antiek zilver bestek en wilt u dit kopen in de buurt van Driebergen? Bekijk dan gerust onze site. Wij wensen u veel kijk plezier. Op de website staat maar een klein deel van onze collectie. Wij hopen u daarnaast te mogen begroeten in onze winkel. Hier kunt u antiek zilver bestek bekijken, voelen en vergelijken in de buurt van Driebergen.

Stel uw vraag