Tekst - boveninpagina

                                                                                        Hemelvaartdag gesloten.

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antiek zilver bestek

Antiek zilver bestek in de provincie Utrecht

Een mooi verzorgde tafel, gedekt met zilveren bestek. De onberispelijk gepoetste glazen en messenleggers en de fraai vormgegeven lepels, vorken en messen glinsteren in het zachte licht. Wie wil er niet zo eten? Weet u waar u terecht kunt voor zilver bestek? Dan bent u bij Juwelier Antiquair Anita Potters in Leersum aan hét juiste adres! Wij zijn in het bezit van één van de grootste collecties op het gebied van antiek zilver en zilveren bestek. Bij ons vindt u originele stukken gekeurd antiek zilver, zo bent u verzekerd van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Bent u benieuwd waar onze collectie bestek van antiek zilver uit bestaat? Neem snel een kijkje op onze webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Liefde voor antiek zilver en zilveren bestek met de paplepel ingegoten

Annette Haasnoot, de dochter van Anita Potters is letterlijk opgegroeid tussen antiek zilver en sieraden. De liefde voor antiek zilveren bestek is haar letterlijk met de paplepel ingegoten. Zij staat vandaag de dag in de winkel in Leersum welke meer dan 30 jaar geleden door Anita Potters is gestart. En zij heeft net als haar moeder van haar liefde voor antiek en zilver haar beroep gemaakt. Annette heeft vele opleidingen gevolgd om zich te specialiseren in zilveren sieraden, bestek en andere voorwerpen en mag zich juwelier, goudsmid, antiquair en diamant grader noemen! Bent u op zoek naar antiek zilver in de vorm van bestek en wilt er zeker van zijn dat u het koopt bij dé specialist op dit gebied? Neem dan vandaag nog contact op met Annette Haasnoot van Juwelier Antiquair Anita Potters uit Leersum!

Complete couverts in onze collectie zilver bestek

Anita Potters is al jaren dé specialist in zilver en beschikt over een ruim assortiment zilver bestek. De collectie is zeer uitgebreid en bestaat uit modellen zoals als Haags Lofje, Hollands Glad, parelrand bestek, Rond filet, Dubbelrondfilet en Puntfilet. Zo bieden wij altijd een passend zilver bestek van antiek zilver dat past bij de wensen van u als klant. Ligt uw interesse bij zilver bestek en zoekt u een adres waar u antiek zilver kunt bekijken en kopen? Kom dan naar Juwelier Antiquair Anita Potters in Leersum. Wij nodigen u van harte uit om het assortiment in onze winkel te komen bekijken!

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
zilveren%20viscouverts%2012%20delig%20parelrand
Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM