Tekst - boveninpagina

Speciaal voor u:  Private & Personal View!

Onze winkel zien er prachtig uit en de collectie ligt er in zijn volle glorie bij. U begrijpt: wij missen u! Graag nodigen wij u uit om een Private & Personal View afspraak te maken in onze winkel. Onze deur gaat dan speciaal voor u open. Zo kunt u veilig en in alle rust onze collectie bewonderen en adviseren wij u zoveel als nodig. De Private  & Personal View afspraken zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag. Deze dienen minimaal 1 dag voor de gewenste afspraak aangegeven te worden. Telefonisch of per mail. Graag tot ziens !

Annette Haasnoot

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antiek zilver bestek

Antiek zilver bestek in de provincie Utrecht

Een mooi verzorgde tafel, gedekt met zilveren bestek. De onberispelijk gepoetste glazen en messenleggers en de fraai vormgegeven lepels, vorken en messen glinsteren in het zachte licht. Wie wil er niet zo eten?

Meer dan 30 jaar geleden heeft Anita Potters van haar liefde voor antiek haar beroep gemaakt, en is de winkel in Leersum gevestigd. De winkel is nu overgenomen door haar dochter, Annette Haasnoot, juwelier, goudsmid en diamant grader.

Anita Potters is al jaren gespecialiseerd in zilver en beschikt over een ruim assortiment zilver bestek. De collectie is zeer uitgebreid.Modellen als Haags Lofje, Hollands Glad, model 400, Rond filet, Dubbelrondfilet en Puntfilet zijn allemaal ruim aanwezig.

Wij nodigen u van harte uit om het assortiment in onze winkel te komen bekijken!

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antiek zilver bestek in de provincie Utrecht
Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2020 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM