Vintage juwelen

Verkopen van vintage juwelen uit erfenis 

Antiekwinkel Anita Potters is het adres bij uitstek om al uw vintage juwelen uit nalatenschap tegen een goede prijs te verkopen. Als juwelier en antiquair mogen wij ons specialist noemen op het gebied van taxatie, verkoop en inkoop van onder meer edelstenen en diamanten. Voor het inkopen van al uw juwelen in Utrecht en omstreken staan wij dan ook graag voor u klaar.  

Antiquair Anita Potters een begrip in de provincie Utrecht 

Al meer dan 30 jaar houden wij ons met veel passie bezig met het inkopen en verkopen van zilver en andere antieke sieraden. Waar Anita de juwelierszaak is begonnen, heb ik Annette, dit als dochter inmiddels overgenomen. De kennis van en liefde voor vintage juwelen is mij met de paplepel ingegoten. Daarnaast heb ik de opleiding tot goudsmid afgerond om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het zetten en taxeren van diamanten kent voor mij inmiddels geen geheimen meer. Vraagt u zich af hoe wij de prijs van uw vintage juwelen uit erfenis bepalen? 

Taxatie van vintage juwelen uit nalatenschap in Leersum 

Heeft u antieke juwelen die u niet meer gebruikt of heeft u ze ontvangen uit een nalatenschap? Laat ons de waarde bepalen via een uitgebreide taxatie. Zo weet u direct hoeveel die de retro juwelen uit een erfenis u opleveren. Hoewel wij op dinsdag speciaal zijn geopend voor taxatie, is verstandig om voor een ander moment even met ons in contact te komen. We kijken dan samen naar een goed tijdstip voor de waardebepaling van uw kostbaarheden. Maak direct van de gelegenheid gebruik door bij onze collectie te kijken naar juwelen die u wél gaat dragen en zoek iets moois voor uzelf uit. Op deze manier ruilt u de antieke juwelen uit nalatenschap eenvoudig voor sieraden die passen bij wie u bent. Verkoop uw vintage juwelen aan ons en koop van de opbrengst een mooie geboortebeker of zilveren rammelaar als uniek geboortecadeau. 

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2024 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM