Tekst - boveninpagina

 

 

Let op!

De winkel is alleen op afspraak geopend.

                                                                                                         

                                                                                                                                                    

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Vintage juwelen

Al meer dan 30 jaar een adres voor de meest prachtige en unieke juwelen

De winkel Anita Potters is al meer dan 30 jaar een bekend begrip als het gaat om o.a. antieke juwelen. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in antieke juwelen en heeft een prachtige collectie met:

Als iets een goede kwaliteit heeft en een prachtig ontwerp, komt het in de collectie. Hierdoor hebben wij een mooie en ruime collectie juwelen, zowel oud als nieuw.

Antieke juwelen en zilver

Naast antieke juwelen hebben wij ook zilveren en klassieke sieraden in de collectie. Wij zijn hét adres voor een bijzonder huwelijksgeschenk of geboortecadeau. Bent u benieuwd naar ons assortiment met deze geschenken voor bijzondere gelegenheden? Kom dan naar onze winkel in Leersum. Als u van antieke juwelen houdt, is het een genot om eens bij ons rond te neuzen. Komt u gerust kijken, voelen, vergelijken en passen!

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor: taxatie, verkoop en inkoop van antieke sieraden en zilver. Haar enthousiasme heeft zij behouden en zij runt met veel plezier en vakkennis de winkel in Leersum waar haar moeder ruim dertig jaar geleden mee begonnen is. We zijn van donderdag tot en met zaterdag geopend, dinsdag en woensdag zijn we alleen op afspraak open. Neem contact op met ons om een afspraak te maken.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair

Door omstandigheden is de winkel nu gesloten. we hopen u in de toekomst weer te woord te kunnen staan

Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2023 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM