Dé specialist op het gebied van diamanten armbanden is Anita Potters Juwelier en Antiquair uit Leersum

Wilt u diamanten armbanden inkopen, laten taxeren of verkopen? U bent van harte welkom in onze prachtige winkel voor de inkoop van antieke sieraden. Onze winkel is opgericht door Anita Potters en is gevestigd in de Utrechtse Heuvelrug, Leersum. Voor u is dat waarschijnlijk de dichtstbijzijnde echte specialist op het gebied van diamanten vintage armbanden. Heeft u besloten uw diamanten vintage armbanden, andere gouden sieraden, zilver en zilveren bestek weg te doen, dan kunt u deze aan ons verkopen of eventueel ruilen voor iets wat meer bij uw huidige smaak past. Daarnaast zijn wij geïnteresseerd in de inkoop van sieraden, zoals diamanten armbanden en zilveren voorwerpen die in onze collectie past.

Bent u benieuwd naar de waarde die uw sieraden hebben? Bij ons in de winkel kunt u uw sieraden laten taxeren. Wij hebben ieder begin van het nieuwe jaar vaste inkoop- en taxatiedagen waarbij u vrijblijvend advies kunt vragen. Bekijk op onze website regelmatig voor data betreft inkoop.

Naast inkoop en verkoop houden wij ons ook bezig met het taxeren van diamanten armbanden

Anita Potters houdt zicht o.a. bezig met het taxeren van diamanten vintage armbanden. Om erachter te komen welke prijs jouw diamanten armband waard is, word er naar het volgende gekeken:

  • Materialen
  • Echtheid
  • Leeftijd
  • Kwaliteit
  • Stijl
  • Populariteit vandaag de dag

Wij zijn al jaren ervaren in het taxeren van diamanten armbanden en daarom weten wij als geen ander waar wij op moeten letten.

Overweegt u uw diamanten vintage armbanden te verkopen? Dan staan wij klaar voor de taxatie

Wilt u uw diamanten armbanden verkopen en daarom eerst taxeren? Wij verzorgen dit graag voor u. Kom langs in onze winkel in Leersum en laat uw diamanten vintage armband taxeren. Wij hebben jaren lange ervaring, verzorgen een professionele taxatie en bieden een eerlijke marktprijs. Niets voor niets is Anita Potters een bekend begrip in de buurt van Utrecht en daarbuiten op het gebied van diamanten armbanden. Wenst u meer informatie over taxaties? Bijvoorbeeld over de taxatie van diamanten armbanden. Dan nodigen wij u graag uit op onze website en in onze winkel. U kunt voor een taxatie donderdag, vrijdag en zaterdag langs komen. Wilt u een grote taxatie? Maak dan van te voren een afspraak. Op dinsdag en woensdag werken wij enkel op afspraak.

Al sinds 1979 hét adres voor antieke sieraden en zilveren voorwerpen!

Heeft u diamanten vintage armbanden en bent u benieuwd wat deze waard zijn? Kom dan naar de winkel van Anita Potters voor het laten taxeren van uw diamanten vintage armbanden. Anita Potters is al vele jaren een bekend begrip als het gaat om het taxeren van diamanten armbanden. Vooral in Leersum en omgeving hebben al vele klanten hun diamanten armbanden bij ons laten taxeren. Anita begon haar zaak in 1979 vanuit haar liefde voor antiek zilver en antieke sieraden. Inmiddels heeft haar dochter Annette Haasnoot de zaak overgenomen. Hierdoor stralen wij betrouwbaarheid uit en bieden goede service. Voor het taxeren van onder andere diamanten armbanden is dat o.a. belangrijk. Daarnaast bieden wij beslist een goede en passende prijs.

Stel uw vraag