Juwelier

Juwelier voor antiek en vintage in Leersum 

Voor alles wat schittert, gaat u naar Juwelier Anita Potters. Als familiebedrijf houden wij ons al vele jaren bezig met het in- en verkopen van antieke sieraden. Beschikt u over antieke sieraden die u niet meer draagt? Goede kwaliteit sieraden met een bijzonder ontwerp voegen wij graag toe aan onze collectie. Ons aanbod bestaat onder meer uit: 

Bekijk onze gehele collectie in onze winkel op de Utrechtse Heuvelrug en ervaar zelf de unieke service die wij al meer dan 40 jaar bieden. Wie van antiek en vintage houdt, voelt zich bij ons als een kind in een snoepwinkel. 

Vintage is helemaal van nu 

Geen massaproductie, maar unieke stukken met een eigen verhaal. Dat is wat wij bieden bij juwelier Anita Potters. Tegenwoordig hoeven sieraden niet meer nieuw gekocht te worden. Vintage is namelijk hip en helemaal van nu! Vintage sieraden zijn te herkennen aan de tijd waaruit ze komen. Denk bijvoorbeeld aan de Victoriaanse stijl, retro en Art Deco. Mensen combineren nieuwe dingen met oud en oude mode komt dan ook steeds weer terug. De meeste sieraden die u bij ons aantreft, zijn handgemaakt door een echt ambacht.  

Juwelier Annette Haasnoot 

Als u naar juwelier Anita Potters komt loopt u mij, Annette Haasnoot, tegen het lijf. Opgegroeid tussen antieke sieraden en zilver is de liefde voor dit vak mij met de paplepel ingegoten. Na het volgen van de opleidingen tot goudsmid en diamantgrader weet ik als geen ander hoe ik u moet adviseren en helpen met de aankoop van een bijzonder sieraad of een fraai stuk zilverwerk.  

Online webwinkel voor vintage sieraden en zilverwerk 

Wij bieden bij juwelier Anita Potters onze collectie ook aan via de webwinkel. Hier vindt u vintage oorbellen en andere antieke sieraden en zelfs huwelijks- en geboortegeschenken van zilver. Doe heerlijk vanuit uw luie stoel inspiratie op en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. 

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2024 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM