Juwelier

Juwelier voor antiek en vintage in Leersum

Juwelier in de buurt waar u terecht kunt voor antieke en vintage sieraden? Voor alles wat schittert gaat u naar Juwelier Anita Potters. Als familiebedrijf houden wij ons al vele jaren bezig met het in- en verkopen van antieke sieraden. Beschikt u over antieke sieraden? Draagt u dit niet meer? Alles wat van goede kwaliteit is en een bijzonder ontwerp heeft voegen wij graag toe aan onze collectie. Onze collectie bestaat uit diverse soorten ringen, kettingen, hangers, broches en nog veel meer. Naast onze prachtige collectie staan wij al meer dan 40 jaar bekend om onze unieke service. Niet alleen de sieraden zijn van vroeger, ook de service bij ons is ouderwets goed. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen bij onze juwelierszaak in Leersum. Voor wie van antiek en vintage houdt zijn wij een ware ‘snoepwinkel’.

Vintage is helemaal van nu

Tegenwoordig hoeven sieraden niet meer nieuw gekocht te worden. Vintage is namelijk hip en helemaal van nu! Vintage sieraden zijn te herkennen aan de tijd waar deze uit komen. Denk bijvoorbeeld aan de Victoriaanse stijl, retro en Art Deco. Mensen combineren nieuwe dingen met oud. Oude mode komt namelijk steeds terug. De meeste sieraden zijn handgemaakt door een echte ambacht. Geen massaproductie maar unieke stukken met een eigen verhaal. Naast sieraden hebben we een aanzienlijke collectie zilverwerk zoals kandelaars en bestek.

Wie is juwelier Annette Haasnoot

Wie naar juwelier Anita Potters komt zal Annette Haasnoot, dochter van de naamgeefster Anita Potters, tegen het lijf lopen. Doordat zij op is gegroeid tussen antieke sieraden en zilver is de liefde voor dit vak haar met de paplepel ingegoten. Deze liefde heeft ze omgezet in nog meer kennis door o.a. de opleiding als goudsmid te volgen. Daarnaast heeft zij de opleiding voor diamantgrader in Antwerpen met succes afgerond. Graag adviseert en helpt zij graag met de aankoop van een bijzonder sieraad of iets van zilverwerk.

Juwelier online

Anita Potters biedt haar collectie ook online aan. Onder de knop ‘collectie’ vindt u de verschillende categorieën. Hier kunt u de voorwerpen bekijken via foto en omschrijving. Iets gevonden dat naar wens is? Via onze website kan ook besteld worden. Meer informatie? Bel ons dan op 0343-454186 of maak gebruik van het contactformulier.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2022 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM