Antieke sieraden verkopen of laten taxeren in de omgeving van Bilthoven

U kunt bij Anita Potters uw oude en antieke sieraden en juwelen laten taxeren en verkopen. De winkel van Anita Potters is gevestigd in Leersum, Utrechtse Heuvelrug. Dat is voor U wellicht de dichtstbijzijnde echte specialist op dit gebied, als u in de omgeving van Bilthoven woont.

Wij hebben ruime ervaring en kopen vaak sieraden in van particulieren. De winkel bestaat reeds 40 jaar en is gespecialiseerd in antieke sieraden en zilver. Wij zijn steeds geïnteresseerd in de aankoop van antieke sieraden en juwelen. En door onze grote voorraad in de winkel hebben we goed inzicht in de actuele waarde van uw oude en antieke sieraden en juwelen. Het is ook mogelijk om sieraden die u zelden meer draagt bij ons in te ruilen. Dan krijg u korting op uw aankoop.

Bijzondere sieraden zijn vaak meer waard dan enkel de steen en materiaalwaarde.

Bij Anita Potters, in de omgeving van Bilthoven, krijgt u een eerlijke prijs en een goed advies. Wij taxeren ook sieraden voor verzekering/boedelverdeling of erfenissen.

Komt u gerust langs bij Anita Potters, in de buurt van Bilthoven. Graag van tevoren even een afspraak maken. 0343-454186 of 06-44249446

Stel uw vraag