Antieke juwelen in de buurt van Nieuwegein voor de ware liefhebber

Bent u een ware liefhebber van antieke juwelen? Dan is de winkel van Anita Potters in de buurt van Nieuwegein een waar paradijs. Al meer dan 30 jaar bevindt de winkel zich in het Utrechtse Heuvelrug dorp Leersum. Anita Potters heeft van haar hobby haar werk gemaakt en is gespecialiseerd in antieke juwelen. Samen met dochter Annette Haasnoot, goudsmid en diamantair, en partner Rob Mourits heeft ze een prachtige collectie opgebouwd met:

  • Gouden armbanden
  • Ringen
  • Kettingen
  • Gouden oorbellen
  • En nog veel meer

Wilt u antieke juwelen kopen in de buurt van Nieuwegein? Kom dan bij ons langs. Wij zijn hét adres voor het kopen van antieke juwelen in de buurt van Nieuwegein en bieden u een prachtige collectie aan.

Diamant en andere antieke juwelen

Antieke juwelen waren vroeger onderdeel van de Nederlandse klederdrachten. Houdt u van antieke juwelen met diamant? Of heeft u altijd al gedroomd van een ring met bloedkoraal? Dit alles is verkrijgbaar bij Anita Potters in de buurt van Nieuwegein in zeer goede staat. Ook de strak vormgegeven Art -Deco sieraden met of zonder briljant zijn in onze collectie te vinden. Wilt u antieke juwelen kopen in de buurt van Nieuwegein? Kom dan bij ons langs.

Inkopen, verkopen, taxeren en restaureren van antieke juwelen

Wilt u antieke juwelen kopen in de buurt van Nieuwegein? Moet u uw antieke juwelen verkopen? Of zijn uw antieke juwelen toe aan een opknapbeurt? Anita Potters is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen, taxeren en restaureren van alle antieke juwelen. In onze winkel in de buurt van Nieuwegein kunnen wij dit uitvoeren.

Uitdagende collectie antieke juwelen

Wilt u antieke juwelen kopen in de buurt van Nieuwegein? Anita Potters is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen, taxeren en restaureren van alle antieke juwelen. Wij hebben een prachtige collectie samengesteld met antieke juwelen zodat iedereen bij ons kans vinden wat hij zoekt. Houdt u van grote antieke juwelen? Of vindt u antieke juwelen die wat minder opvallen mooier? Wij bieden het beide aan.

Specialistische kennis van antieke juwelen

Wanneer u antieke juwelen koopt bij Anita Potters in de buurt van Nieuwegein bent u verzekerd van specialistische kennis, goede service en geen aankoop verplichtingen. Of het nu gaat om een parelketting of een ring van goud. Wij garanderen een eerlijke prijs en ook inruilen van sieraden is mogelijk.

Verkoop advies van antieke juwelen

Als u besluit afstand te doen van uw zilver en of antieke juwelen, zijn wij gaarne bereid u bij de verkoop te adviseren. Vanzelfsprekend zijn wij geïnteresseerd in de aankoop van objecten die in onze collectie passen. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak bij ons in de winkel in de buurt van Nieuwegein.

Stel uw vraag