Unieke collectie met antieke en vintage sieraden 

Anita Potters is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip op het gebied van antieke en vintage sieraden in de omgeving van Amersfoort. Wij hebben een unieke collectie opgebouwd met klassieke sieraden uit verschillende tijden. Voor wie op zoek is naar een prachtige collectie, ouderwets goede service en betrouwbaarheid moet beslist hier zijn. Onze collectie bestaat uit unieke, veelal handgemaakte stukken met een eigen verhaal. Diverse kleuren, vormen en materialen. Van eenvoudige klassieke kettingen tot kleurrijke ringen met diamant. Met liefde voor het vak zijn wij dagelijks bezig om de collectie uit te breiden. Heeft u een speciale wens? Wellicht kunnen wij deze in vervulling laten gaan.

In- en verkoop

Besluit u afstand te doen van uw antieke juwelen? Naast verkoop is Anita Potters dé specialist op het gebied van inkoop van antieke en vintage sieraden in de buurt van Amersfoort. Als u bij ons langskomt nemen wij uitgebreid de tijd om u te informeren en adviseren over de sieraden. We bepalen de waarde, reinigen en repareren. Antieke en vintage sieraden zijn meestal ware kunstwerken die sterk kunnen variëren in waarde. Zo is de waarde afhankelijk van de kwaliteit van het zilver of goud en de staat. Heeft u een ring met een zeldzame steen? Een saffierring of een witgouden armband? Wellicht zijn wij geïnteresseerd.

Origineel, exclusief, voor man en vrouw

Indien u langskomt in onze winkel kunt u de gevarieerde collectie bekijken. De selectie bestaat uit

  • Originele items
  • Antieke juwelen
  • Vintage sieraden
  • Diamanten sieraden
  • Exclusieve stukken

Een ring voor een bijzondere gelegenheid of juist één voor een doordeweekse dag? Een kleurrijke armband met een verhaal? Wij hebben unieke collectors items die een outfit compleet maken. Of het nu gaat om opvallende oorbellen met diamanten of een simpeler model, onze collectie bevat verschillende ringen, oorbellen, kettingen en armbanden.

Online en in de winkel

Een bijzonder cadeau geven aan uw geliefde? Een sieraad is ook wel een symbool van liefde. Dit blijvende geschenk is leuk voor nu en later. Benieuwd naar wat wij aanbieden? Onze collectie antieke en vintage sieraden is zowel online als in onze winkel in de buurt van Amersfoort te bekijken. Als specialist in antieke juwelen hebben wij een bijzondere sieradencollectie bestaande uit unieke stukken. Wij beschikken over de kennis van de materialen en herkomst van de edelstenen. Ook de kwaliteit en waarde kunnen wij met behulp van onze jarenlange ervaring uitstekend bepalen. Zo bent u er bij ons zeker van dat u kwaliteitsstukken koopt voor een eerlijke prijs.

Stel uw vraag