Antiek zilver

Antiek zilver kopen in de provincie Utrecht

Antieke zilveren voorwerpen hebben een geheel eigen charme. Met hun bijzondere glans en glinstering vertegenwoordigen ze een geschiedenis. Ontworpen om de blik te trekken en geboeid te houden, gemaakt met liefde en vakmanschap.

Bij Anita Potters tonen we een prachtige collectie antiek zilveren voorwerpen. Bestek, manden, kandelaren en huwelijks- en geboorte cadeaus. Voorwerpen die erom smeken om bekeken en gebruikt te worden. Want waar komt een zilveren bestek beter tot zijn recht dan op een fraai gedekte tafel?
Kom gerust langs om onze prachtige collectie antiek zilver te bezichtigen.

Bij Anita Potters vindt u bijvoorbeeld antiek zilveren:

Wij kopen ook graag in. Dus hebt u antieke zilveren voorwerpen die in de kast teloor staan te gaan, komt u er dan gerust mee naar de winkel. Wellicht kunt u ze omruilen voor iets dat u meer aanspreekt. En kan iemand anders weer genieten van wat u hebt ingebracht.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw antieke zilver aan ons te verkopen in plaats van dit te ruilen. U kunt bij ons rekenen op een eerlijke prijs.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antiek zilver kopenĀ in de provincie Utrecht
Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2020 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM