Tekst - boveninpagina

                                                                                        Hemelvaartdag gesloten.

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antiek zilver

Antiek zilver kopen in de provincie Utrecht

Antieke zilveren voorwerpen hebben een geheel eigen charme. Met hun bijzondere glans en glinstering vertegenwoordigen ze een rijke geschiedenis. Ontworpen om de blik te trekken en geboeid te houden, gemaakt met liefde en vakmanschap, dat is een omschrijving die perfect past bij antiek zilver! Wilt u een prachtige collectie antieke zilveren bewonderen? Een collectie die met liefde is samengesteld? Dan bent u bij Juwelier Antiquair Anita Potters in Leersum aan hét juiste adres! Op het gebied van antiek zilver en antieke juwelen zij wij uitgegroeid tot een begrip in Leersum en wijde omgeving.

Prachtige collectie antiek zilveren voorwerpen

Bij Anita Potters tonen we een prachtige collectie antiek zilveren voorwerpen, die we zelf met passie voor het vak hebben samengesteld. Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan bestek, manden, kandelaren en huwelijks- en geboorte cadeaus. Voorwerpen die erom smeken om bekeken en gebruikt te worden. Want waar komt een zilveren bestek beter tot zijn recht dan op een fraai gedekte tafel? Kom gerust langs in onze winkel om onze prachtige collectie antiek zilver te bezichtigen of bekijk onze collectie online!

Niet alleen verkoop van antiek bij Anita Potters, wij kopen ook in!

Wist u dat u bij Anita Potters ook terecht kunt om uw antiek zilveren te verkopen? Wij kopen graag in, om zo onze collectie nog groter en completer te maken. Heeft u nog antiek zilver in de kast staan, waar u zelf op uitgekeken bent en eigenlijk alleen maar staat te verstoffen? Kom langs in onze winkel, wij bekijken en taxeren graag uw zilver! Als u ervoor kiest om uw antiek zilver aan ons te verkopen kunt u rekenen op een eerlijke prijs? Wilt u liever uw zilver ruilen voor een uniek antiek stuk uit onze winkel? Dat is geen enkel probleem, bij Anita Potters vindt u bijvoorbeeld de volgende antiek zilveren voorwerpen:

Welke keuze u ook maakt, u vindt bij Anita Potters altijd antiek zilver wat bij uw wensen en smaak past!

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antiek-zilver
Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM