Amersfoort

Antiek zilver collectie in de buurt van Amersfoort kopen?

Verzamelt u prachtige voorwerpen van antiek zilver? Dan is een bezoekje aan de antiek zilver winkel van Anita Potters, in het Utrechtse Heuvelrug dorp Leersum, zeker de moeite waard. Na haar start in het antiek vak in 1961, heeft Anita Potters in 1979 haar pand in de buurt van Amersfoort betrokken. Samen met haar partner Rob Mourits en haar dochter Annette Haasnoot specialiseert zij zich de laatste 15 jaar in antiek zilver en antieke juwelen en is uitgegroeid tot een bekend begrip in Amersfoort en omgeving. In onze winkel in de buurt van Amersfoort kunt u een prachtige collectie antiek zilver bekijken. Onze collectie bestaat uit divers antiek zilverwerk, waaronder:

Bent u een liefhebber van antiek zilver? Zoekt u een winkel in de buurt van Amersfoort waar u antiek zilver kunt kopen? Kom dan langs bij Anita Potters, dé antiek zilver winkel van Amersfoort en omgeving.

Kandelaars van antiek zilver

In onze winkel in de buurt van Amersfoort hebben wij een prachtige collectie met antiek zilver. In het assortiment antiek zilver dat wij verkopen in de buurt van Amersfoort mogen de prachtige zilveren kandelaars zeker niet ontbreken. Hier vindt u hoge en lage modellen van antiek zilver. Klassiek en modern. Veel Engelse en Nederlandse kandelaren van antiek zilver. Maar ook zilveren Art Deco kandelaren. Wat uw wensen ook zijn, in onze antiek zilver winkel in de buurt van Amersfoort vindt u het allemaal.

Manden van antiek zilver

In onze antiek zilver winkel in de buurt van Amersfoort vindt u ook prachtige manden van antiek zilver. De eeuwen oude manden van antiek zilver staan prachtig op feestelijk gedekte tafels. Zo kunt u kiezen uit diverse maten en modellen manden van antiek zilver. Weet u niet welke passen bij uw interieur of de rest van uw servies? Wij geven u graag advies over antiek zilver in onze winkel in de buurt van Amersfoort.

Bestek van antiek zilver

Wilt u graag antiek zilver bestek kopen in de buurt van Amersfoort? Wat is er mooier dan een prachtig gedekte tafel met bestek en servies van antiek zilver? Ons tafelzilver biedt een ruime keus uit verschillende modellen bestek. Een zilveren bestek maakt uw collectie helemaal af.

Accessoires antiek zilver

Houdt u van decoratief antiek zilver? Anita Potters verkoopt een uitgebreide collectie decoratief antiek zilver in de buurt van Amersfoort waaronder: theeserviezen, messenleggers, parfum flesjes. Maar ook miniaturen, doosjes en vingerhoeden.

Klassieke antieke zilveren sieraden

Bij Anita Potters vindt u ook verschillende klassieke sieraden. U heeft de keuze uit armbanden, oorbellen en kettingen. Onze winkel in de buurt van Amersfoort biedt u de mogelijkheid al de sieraden zelf te bekijken. Ook kunt u ervoor kiezen de klassieke sieraden online in onze webshop te bekijken. Heeft u dan vragen? Dan kunt u altijd bellen of het contactformulier invullen.

Of u nu een aanvulling zoekt op uw bestek van antiek zilver in de buurt van Amersfoort? Of een miniatuur bij uw verzameling? Voor iedereen is er wat te vinden in de antiek zilver collectie van Anita Potters in de buurt van Amersfoort.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antiek zilver collectie in de buurt van Amersfoort kopen?
antiek%20zilver%20Van%20Kempen
antiek%20zilveren%20zoutvat
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2023 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM