Intro & Verkoop kopje

Welkom op de website van Anita Potters

Al wat schittert… antieke sieraden en meer

Verkoop in onze winkel in Leersum of online op de website

Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in antieke sieraden. Als iets een goede kwaliteit heeft en een prachtig ontwerp, komt het in de collectie. Daarnaast hebben we ook modern zilver en vintage sieraden. Wij zijn hét adres voor een bijzonder huwelijksgeschenk of geboortecadeau. Onze winkel in Leersum (Utrechtse Heuvelrug) bestaat al meer dan dertig jaar. Hier is het inmiddels enorm uitgebreide assortiment bij elkaar gebracht. Als u van antieke sieraden houdt, is het een genot om eens bij ons rond te neuzen. Komt u gerust kijken, voelen, vergelijken en passen!

Niet alleen in onze winkel, maar ook op de website kunt u in alle rust rondkijken en vergelijken. Op de website staat echter maar een heel klein deel van de collectie.

Inkoop van antieke sieraden en zilveren voorwerpen

Bent u in het bezit van een oud of antiek sieraad of zilver dat u wilt laten taxeren, bijvoorbeeld voor boedelverdeling of verkoop, dan kunt u ook bij ons terecht. Als u besluit afstand te doen van uw antieke zilver of sieraden, kunt u ze aan ons verkopen of eventueel ruilen voor iets dat meer bij uw huidige smaak past. Ook zijn wij altijd geïnteresseerd in de inkoop van antieke sieraden en zilveren voorwerpen die in onze collectie passen.

Taxatie van sieraden Anita Potters

 

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Adres gegevens / Openingstijden

Adresgegevens

Anita Potters

Rijksstraatweg 104
3956 CS Leersum

Tel.: 0343 - 454186
E-mail: info@anitapotters.nl

KVK: 30163492
BTW: NL001999263B12

juwelier antiquair Anita Potters

Openingstijden

Dinsdag  t/m Zaterdag op afspraak.

U kunt telefonisch een afspraak maken: 0343 - 454186

 

 

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
footerimage

Copyright © 2024 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM