Maasbergen

Antiek zilver collectie in de buurt van Maasbergen kopen?

Bent u een verzamelaar van antiek zilver? Wilt u prachtige voorwerpen van antiek zilver in de buurt van Maasbergen kopen? Een bezoek aan onze antiek zilver winkel van Anita Potters is voor u zeker aan te raden. De antiek zilver winkel ligt in het Utrechtse heuvelrug dorp Leersum. Anita is met haar winkel begonnen in 1961 en heeft in 1979 haar pand in Maasbergen en omgeving betrokken. Zij specialiseert zich samen met haar partner Rob Mourits en haar dochter Annette Haasnoot in antiek zilver en antieke juwelen. Haar antiek zilver winkel is inmiddels uitgegroeid tot een bekend begrip in de buurt van Maasbergen. U kunt in onze winkel in de buurt van Maasbergen een prachtige collectie aan antiek zilver bekijken. Onze collectie bestaat uit divers antiek zilverwerk, waaronder:

Bent u opzoek naar een antiek zilver winkel in de buurt van Maasbergen en bent u een echte antiek zilver liefhebber? U bent van harte welkom in onze winkel van Anita Potters, dé antiek zilver winkel van Maasbergen en omgeving.

Kandelaars van antiek zilver in de buurt van Maasbergen

Bij Anita Potters vind u een prachtige collectie aan kandelaars van antiek zilver in de buurt van Maasbergen. In onze gehele antiek zilver collectie mogen de antiek zilveren kandelaars zeker niet ontbreken. De kandelaars van de antiek zilver collectie bestaan uit hoge en lage modellen, modern en klassiek en Nederlands en Engels. Bij ons in de winkel vind u ook zilveren Art Deco kandelaars. Wat uw wensen ook mogen zijn, u vind het allemaal bij onze antiek zilver winkel in de buurt van Maasbergen.

Manden van antiek zilver

Manden van antiek zilver in de antiek zilver winkel van Anita Potters? In onze antiek zilver collectie vind u ongetwijfeld prachtige manden van antiek zilver. U kunt deze manden vinden in de buurt van Maasbergen, in onze winkel gevestigd in Leersum. Manden van antiek zilver staan prachtig op een feestelijk gedekte tafel. De antiek zilver manden bestaan uit diverse modellen en maten. Weet u niet zeker welke antiek zilveren mand het beste bij uw interieur of servies past? Graag willen wij u hierbij helpen en willen wij u wanneer gewenst advies geven over antiek zilver in onze winkel in de buurt van Maasbergen.

Bestek van antiek zilver kopen

Bent u opzoek naar antiek zilver bestek in de buurt van Maasbergen? Kom gerust langs in onze winkel dichtbij Maasbergen. Er gaat niets boven een prachtig gedekte tafel afgemaakt met antiek zilver bestek. Ons tafelzilver biedt een ruime keus uit diverse modellen bestek. Een bestek van antiek zilver maakt uw zilver antiek collectie helemaal af.

Accessoires van antiek zilver in Maasbergen

Bent u een echte antiek zilver verzamelaar en op zoek naar accessoires van antiek zilver in de buurt van Maasbergen? Anita Potters verkoopt een prachtige collectie aan decoratief antiek zilver in de buurt van Maasbergen waaronder: messenleggers, theeserviezen, parfum flesjes. Daarnaast verkopen wij ook accessoires als miniaturen, doosjes en vingerhoeden.

Klassieke antieke zilveren sieraden

Bij ons in de winkel van Anita Potters vind u diverse klassieke sieraden van antiek zilver. U heeft bij ons een ruime keuze uit diverse sieraden, zoals armbanden, kettingen en oorbellen. Wij bieden u de mogelijkheid zelf de sieraden te bekijken in onze winkel in de buurt van Maasbergen. Ook bieden wij u de gelegenheid de sieraden online te bekijken op onze website. Heeft u verder nog vragen? Neem graag contact met ons op.

Het maakt niet uit of u een aanvulling op uw antiek zilver collectie zoekt, bestek van antiek zilver of een nieuw miniatuur voorbij uw verzameling. Wij hebben het in huis in onze winkel in de buurt van Maasbergen. De winkel van Anita Potters.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antiek zilver collectie in de buurt van Maasbergen kopen?
antiek%20zilver%20Van%20Kempen
antiek%20zilveren%20zoutvat
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2023 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM