Taxatie

Taxatie van sieraden exclusief bij Anita Potters

Graag een sieraad willen, maar dan iets unieks? Niet een nieuw exemplaar simpel online willen kopen, maar sieraden met een taxatie en met een geschiedenis? Bekijkt u eens onze website. Benieuwd welke sieraden met een taxatie waarde wij te koop hebben? Bekijk dan onze website om een deel van onze collectie te bekijken. Dit is slechts een klein deel. In onze winkel kunnen wij voor u uitvoeren:

  • Taxatie ringen
  • Taxatie broches en hangers
  • Taxatie kettingen en armbanden
  • Taxatie oorbellen

Het aanbod sieraden met een taxatie waarde dat wij te koop hebben is onderscheidend en van goede kwaliteit. Wij besteden dan ook de nodige zorg en aandacht aan zorgvuldige taxatie van sieraden.

Antieke sieraden te koop bij Anita Potters

Anita Potters heeft een prachtige collectie sieraden met een taxatie waarde te koop. De collectie van Anita Potters bestaat niet alleen uit juwelen en sieraden met een taxatie waarde, maar bevat ook prachtige stukken waarmee u uw inrichting thuis compleet kunt maken, zoals zilveren kandelaars, zilveren bestek en zilveren manden. Meer informatie over de soorten taxatie van sieraden die wij doen? Of advies? Komt u gerust langs bij ons langs. Op maandag zijn wij gesloten, op dins- en woensdagen kunt u langskomen na het maken van een afspraak en donderdag tot en met zaterdag zijn wij open van circa 10.30 tot 17/18.00 uur. Voor meer informatie, stuurt u mij een mailtje.

Taxatie van uw sieraden bij gespecialiseerde juwelier

Taxatie van uw sieraden willen laten uitvoeren door een echte gespecialiseerde juwelier? Anita Potters is al jaren een begrip in de provincie Utrecht. Bent u op zoek naar een juwelier waar taxatie van sieraden gedaan kan worden? Voor een taxatie van uw sieraden komt u naar Anita Potters. De zaak Anita Potters is gespecialiseerd in onder meer taxatie van sieraden en heeft een prachtige collectie te koop. Zoekt u een bijzonder cadeau voor uw geliefde of (klein) kind? Kom dan langs voor onze steeds wisselende voorraad sieraden met een taxatie waarde die te koop is. Een cadeau uit de winkel van Anita Potters is een bijzonder cadeau. Onze sieraden zijn uniek en het assortiment bestaat uit veel ringen, colliers en hangers met briljanten, saffieren, robijnen en diamanten. Hierdoor vindt u beslist een passend geschenk.

Taxatie van sieraden en meer

Anita Potters biedt u een gevarieerd aanbod van o.a. taxatie van sieraden. Daarnaast houden wij ons bezig met:

  • Inkoop
  • Verkoop
  • Advies

Onze passie voor taxatie van sieraden vindt u terug in de collectie sieraden die wij te koop aanbieden. Deze kunt u eerst uitgebreid bekijken op onze website. Of het nu gaat om een prachtig paar oorbellen of een ring, wij bieden altijd een uniek exemplaar van goede kwaliteit. Ook voor antiek zilver kunt u bij ons terecht. Om zo’n mooie collectie sieraden te koop aan te kunnen blijven bieden, houden wij ons ook bezig met taxatie van sieraden. Heeft u sieraden met een taxatie waarde die u wilt vervangen? Kom dan langs in Leersum om te laten bepalen hoeveel uw sieraad waard is. Door onze kennis en ervaring met taxatie van sieraden kunnen wij u een vakkundige taxatie bieden. Ons familiebedrijf is onder andere gespecialiseerd in taxatie van sieraden.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Taxatie sieraden exclusief bij Anita Potters
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM