Tekst - boveninpagina

                                                                                        Hemelvaartdag gesloten.

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Erfenis

Collectie ringen uit erfenis bij antiquair Anita Potters

Bij ons bent u aan het juiste adres voor prachtige ringen verkregen uit erfenis. De collectie ringen uit erfenissen bij juwelier antiquair Anita Potters beslaat een periode van vele jaren van vakmanschap. In verschillende stijlen is er door de eeuwen heen door goudsmeden veel schitterende ringen ontworpen. In de Victoriaanse tijd in Engeland, in de twintiger jaren in Nederland, in de Art-Deco periode, iedere stijl heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling. Kijkt u eens op onze website wat wij momenteel in het assortiment hebben. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Ons aanbod varieert per dag en zo ook de website, check regelmatig ons aanbod uit erfenis verkregen ringen. Uiteraard kunt u ons altijd mailen of bellen.

Bijzondere en unieke ringen uit een erfenis

Veel soorten ringen zijn dagelijks te dragen, ook ringen die u uit een erfenis heeft gekregen. Maar wij hebben een aantal bijzondere en unieke ringen in de collectie die u enkel bij feestelijke gelegenheden zult dragen. Onze collectie ringen uit erfenissen is zeer groot en er zal zeker iets bij zijn wat uw voorkeur geniet. Antieke of vintage sieraden vindt u tegenwoordig in allerlei stijlen en edelstenen. Vaak met een geschiedenis aan verhalen, met toepassingen of rituelen die tegenwoordig niet meer gebruikelijk zijn. Wij nodigen u van harte uit om onze collectie te komen bekijken en passen!

Aanbod ringen uit erfenissen is wisselend bij Anita Potters

Anita Potters heeft een prachtige collectie antieke sieraden te koop, waaronder de meest uiteenlopende soorten ringen vaak verkegen uit een erfenis. Maar de collectie van Anita Potters bestaat niet alleen uit juwelen en sieraden uit erfenissen, maar bevat ook prachtige stukken waarmee u uw inrichting thuis een luxe uitstraling kunt geven, zoals zilveren kandelaars, zilveren bestek en zilveren manden. Meer informatie over de soorten antieke sieraden die wij te koop hebben? Maar ook over de diverse zilveren voorwerpen? Of advies? Komt u gerust eens langs. We zijn open van donderdag tot en met zaterdag, dinsdag en woensdag zijn wij uitsluitend open op afspraak. Bel of mail eens voor het maken van een afspraak.

Ringen en meer uit erfenis verkregen

Anita Potters in Leersum heeft een prachtige collectie ringen uit erfenissen te koop. Daarnaast houden wij ons ook bezig met:

  • Inkoop
  • Verkoop
  • Taxatie
  • Advies

Onze passie voor sieraden vindt u terug in de collectie ringen die wij te koop aanbieden. Of het nu gaat om een prachtig paar uit erfenis verkregen ring of oorbellen, wij bieden een uniek exemplaar van goede kwaliteit. Ook voor antiek zilver kunt u bij ons terecht. Om zo’n mooie collectie antieke sieraden te koop aan te kunnen bieden, houden wij ons ook bezig met inkoop van ringen uit bijvoorbeeld een erfenis. Kom dan langs in onze zaak in Leersum om te laten bepalen hoeveel uw sieraad waard is.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Erfenis ringen bij Anita Potters
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM