Tekst - boveninpagina

                       Geopend op afspraak!

                         Vrijdag en zaterdag.

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Edelstenen

Collectie ringen met edelstenen van antiquair Anita Potters

Bij ons bent u aan het juiste adres voor prachtige ringen met edelstenen. De collectie ringen met edelstenen van juwelier antiquair Anita Potters beslaat een periode van vele jaren van vakmanschap. In verschillende stijlen is er door de eeuwen heen door goudsmeden veel schitterende ringen ontworpen. In de Victoriaanse tijd in Engeland, in de twintiger jaren in Nederland, in de Art-Deco periode, iedere stijl heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling. Kijkt u eens op onze website wat wij momenteel in het assortiment hebben. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Ons aanbod varieert per dag en zo ook de website, check regelmatig ons aanbod Edelstenen ringen. Uiteraard kunt u ons altijd mailen of bellen.

Bijzondere en unieke ringen met edelstenen

Veel soorten ringen zijn dagelijks te dragen, ook ringen met edelstenen. Maar wij hebben een aantal bijzondere en unieke ringen in de collectie die u enkel bij feestelijke gelegenheden zult dragen. Onze collectie ringen met edelstenen is zeer groot en er zal zeker iets bij zijn wat uw voorkeur geniet. Antieke of vintage sieraden vindt u tegenwoordig in allerlei stijlen en ook met edelstenen. Vaak met een geschiedenis aan verhalen, met toepassingen of rituelen die tegenwoordig niet meer gebruikelijk zijn. Wij nodigen u van harte uit om onze collectie te komen bekijken en passen!

Aanbod ringen met edelstenen wisselend bij Anita Potters

Anita Potters heeft een prachtige collectie antieke sieraden te koop, waaronder de meest uiteenlopende soorten ringen met edelstenen. Maar de collectie van Anita Potters bestaat niet alleen uit juwelen en sieraden met edelstenen, maar bevat ook prachtige stukken waarmee u uw inrichting thuis een luxe uitstraling kunt geven, zoals zilveren kandelaars, zilveren bestek en zilveren manden. Meer informatie over de soorten antieke sieraden die wij te koop hebben? Maar ook over de diverse zilveren voorwerpen? Of advies? Komt u gerust eens langs. We zijn open van donderdag tot en met zaterdag, dinsdag en woensdag zijn wij uitsluitend open op afspraak. Bel of mail eens voor het maken van een afspraak.

Ringen met edelstenen en meer

Anita Potters in Leersum heeft een prachtige collectie ringen met edelstenen te koop. Daarnaast houden wij ons ook bezig met:

  • Inkoop
  • Verkoop
  • Taxatie
  • Advies

Onze passie voor sieraden vindt u terug in de collectie ringen met edelstenen die wij te koop aanbieden. Of het nu gaat om een prachtig paar oorbellen of een ring, wij bieden een uniek exemplaar van goede kwaliteit. Ook voor antiek zilver kunt u bij ons terecht. Om zo’n mooie collectie antieke sieraden te koop aan te kunnen bieden, houden wij ons ook bezig met inkoop van ringen met edelstenen. Kom dan langs in onze zaak in Leersum om te laten bepalen hoeveel uw sieraad waard is.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Edelstenen ringen bij Anita Potters
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM