Tekst - boveninpagina

                                                                                        Hemelvaartdag gesloten.

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Ringen

Antieke ringen te koop van zeer goede kwaliteit bij Anita Potters

Heeft u trouwplannen en bent u op zoek naar een unieke ring? Geen standaard ring maar een antieke ring met historie? Of u nu op zoek bent naar antieke, vintage of Victoriaanse ringen, u koopt deze van zeer goede kwaliteit bij Anita Potters. Juwelier Antiquair Anita Potters heeft een ruim assortiment antieke gouden ringen in haar collectie en is daarmee een bekend begrip in de omgeving. Al sinds 1979 heeft Anita Potters prachtige gouden ringen te koop, van witgoud tot geelgoud en van modern tot klassiek. Vandaag de dag heeft haar dochter, Annette Haasnoot, de zaak overgenomen en houdt zich nog steeds bezig met verkoop en inkoop van gouden ringen uit diverse tijdperken. Onze collectie bevat, naast ringen, ook andere antieke sieraden, zilveren voorwerpen zoals huwelijksgeschenken of bestek.

Armbanden, ringen en oorbellen, daarvoor moet u beslist bij juwelier Anita Potters zijn

Heeft u speciale wensen voor een cadeau? Wilt u een mooie briljanten ring cadeau geven? Doordat wij een ruim assortiment ringen te koop hebben kunt u bij ons beslist terecht. Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in de in- en verkoop van antieke sieraden. Benieuwd welke antieke sieraden wij te koop hebben? Bekijk dan onze website om een deel van onze collectie te bekijken, dit is slechts een klein deel. In onze winkel hebben wij nog vele andere antieke sieraden en voorwerpen te koop zoals:

  • Broches en hangers
  • Kettingen en armbanden
  • Oorbellen
  • Zilveren voorwerpen voor bijvoorbeeld geboorte of huwelijk

Het aanbod dat wij te koop hebben is onderscheidend en van goede kwaliteit. Wij besteden dan ook de nodige zorg en aandacht aan het zorgvuldig inkopen van antieke sieraden.

Antiek of vintage gouden ringen koopt u bij Anita Potters online of in de winkel!

De collectie ringen die wij verkopen, zowel online als in onze winkel, laten zien dat er al vele jaren van vakmanschap bestaat. Door de eeuwen heen is er in verschillende stijlen door goudsmeden de meeste prachtige gouden ringen ontworpen en gesmeed. Dan kunt u denken aan de Victoriaanse tijd in Engeland, de jaren 20 in Nederland of juist de Art-Deco tijd. Zo heeft iedere periode zijn eigen stijl en kenmerken voor de sieraden. Dus bent u op zoek naar die ene unieke gouden ring? Bekijk dan snel het aanbod van Anita Potters online of breng een bezoek aan onze winkel!

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
antieke%20ringen%20anita%20potters%20
Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM