Tekst - boveninpagina

                       Geopend op afspraak!

                         Vrijdag en zaterdag.

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Verkopen

Verkopen van oorbellen tijdens boedelverdeling

U bent op zoek naar een juwelier of antiquair die gespecialiseerd is in het verkopen van oorbellen? Juwelier Anita Potters is het adres waar u moet zijn voor verkopen van oorbellen. Al jaren houden wij ons bezig met het verkopen van oorbellen en andere soorten sieraden. Tegenwoordig heeft de dochter van Anita Potters, Annette Haasnoot, de zaak overgenomen, en dat maakt onze zaak een echt familiebedrijf. Heeft u oorbellen te verkopen die u toch niet meer draagt? U wilt uw oorbellen verkopen? Breng dan eens een bezoek aan onze winkel en maak gebruik van de service die wij u bieden qua inkopen en verkopen van oorbellen, uiteraard tegen een eerlijke waarde. Wilt u graag meer informatie over inkoop van allerlei soorten sieraden? Wij nodigen u van harte uit op onze website. Ook kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag langs komen in de winkel. Voor grotere taxaties graag een afspraak maken. Op dinsdag en woensdag werken wij op afspraak voor de inkoop van antieke armbanden.

Verkopen van oorbellen tot zilveren huwelijksgeschenken

Ons assortiment loopt uiteen van prachtige armbanden, colliers en ringen tot het verkopen van oorbellen en nog veel meer. Maar ook zilveren voorwerpen zoals huwelijks- of geboortegeschenken. Huwelijksgeschenken van zilver, in onze collectie momenteel:

  • Zoutvaten van verguld zilver
  • Bewerkt zilveren fotolijst
  • Zilveren broodmanden
  • Zilveren kandelaars
  • Zilveren bestekken met parelrand

Bekijk onze prachtige collectie op de website en maak een afspraak om eens langs te komen in onze prachtige winkel in Leersum. Kijk op onze site voor de actuele openingstijden.

Laten taxeren en verkopen van uw oorbellen

Wilt u uw te verkopen oorbellen eerst laten taxeren? Graag verzorgen wij dit voor u. Komt u eens langs bij Anita Potters voor het laten taxeren van de door u te verkopen oorbellen. Wij voeren deskundige taxaties uit en hebben de afgelopen decennia zeer veel ervaring opgebouwd. Anita Potters is met reden een groot begrip in Utrecht en ver daarbuiten. Wilt u graag meer informatie over het verkopen van oorbellen? Wij nodigen u uit om onze website eens te bekijken. Ook kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag langs komen in onze winkel. Op dinsdag en woensdag werken wij enkel op afspraak. Stuur ons een mail om een afspraak te maken.

Verkopen van uw oorbellen bij een gespecialiseerde juwelier

Verkopen van uw antieke oorbellen bij een echte gepasioneerde juwelier? Anita Potters is een zeer bekende naam in de provincie Utrecht. Bent u op zoek naar een juwelier waar het verkopen van oorbellen mogelijk is? Voor onze ruime collectie oorbellen, oorstekers en oorhangers is Anita Potters zeker een must om naar toe te komen. De zaak Anita Potters is gespecialiseerd in onder meer verkopen van oorbellen en heeft dus een bijzondere collectie. Zoekt u een bijzonder cadeau voor uw familielid of (klein) kind? Kom dan langs voor onze steeds wisselend assortiment oorbellen die wij verkopen. Een cadeau van antiquair juwelier Anita Potters is altijd een bijzonder cadeau. Onze sieraden zijn uniek en het assortiment bestaat uit veel ringen, colliers en hangers met briljanten, saffieren, robijnen en diamanten. Hierdoor vindt u beslist een passend geschenk.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Verkopen oorbellen bij Anita Potters
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM