Tekst - boveninpagina

                       Geopend op afspraak!

                         Vrijdag en zaterdag.

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Erfenis

Inkoop oorbellen uit een erfenis tijdens boedelverdeling

U bent op zoek naar een juwelier of antiquair die gespecialiseerd is in inkoop van onder andere oorbellen uit een erfenis verkregen? Juwelier Anita Potters is het adres waar u moet zijn voor inkoop van oorbellen verkregen uit een erfenis. Al jaren houden wij ons bezig met oorbellen uit erfenissen en andere soorten sieraden. Tegenwoordig heeft de dochter van Anita Potters, Annette Haasnoot, de zaak overgenomen, en dat maakt onze zaak een echt familiebedrijf. Heeft u oorbellen uit een erfenis en die u toch niet meer draagt? U wilt uw oorbellen uit een erfenis verkopen? Breng dan eens een bezoek aan onze winkel en maak gebruik van de service die wij u bieden qua inkoop van oorbellen uit een erfenis, uiteraard tegen een eerlijke waarde. Wilt u graag meer informatie over inkoop van allerlei soorten sieraden? Wij nodigen u van harte uit op onze website. Ook kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag langs komen in de winkel. Voor grotere taxaties graag een afspraak maken. Op dinsdag en woensdag werken wij op afspraak voor de inkoop van antieke armbanden.

Van uit een erfenis verkregen oorbellen tot zilveren huwelijksgeschenken

Ons assortiment loopt uiteen van prachtige armbanden, colliers en ringen tot oorbellen verkregen uit een erfenis en nog veel meer. Maar ook zilveren voorwerpen zoals huwelijks- of geboortegeschenken. Huwelijksgeschenken van zilver, in onze collectie momenteel:

  • Zoutvaten van verguld zilver
  • Bewerkt zilveren fotolijst
  • Zilveren broodmanden
  • Zilveren kandelaars
  • Zilveren bestekken met parelrand

Bekijk onze prachtige collectie op de website en maak een afspraak om eens langs te komen in onze prachtige winkel in Leersum. Kijk op onze site voor de actuele openingstijden.

Laten taxeren van uit erfenis verkregen oorbellen

Wilt u oorbellen van een erfenis laten taxeren bijvoorbeeld omdat u deze wilt verkopen? Graag verzorgen wij dit voor u. Komt u eens langs bij Anita Potters voor het laten taxeren van uw oorbellen van een erfenis. Wij voeren deskundige taxaties uit en hebben de afgelopen decennia zeer veel ervaring opgebouwd. Anita Potters is met reden een groot begrip in Utrecht en ver daarbuiten. Wilt u graag meer informatie over taxatie van bijvoorbeeld uw oorbellen uit uw erfenis? Wij nodigen u uit om onze website eens te bekijken. Ook kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag langs komen in onze winkel. Op dinsdag en woensdag werken wij enkel op afspraak. Stuur ons een mail om een afspraak te maken.

Oorbellen uit erfenissen bij een gespecialiseerde juwelier

Oorbellen welke uit een erfenis komen, aanschaffen bij een echte gepasioneerde juwelier? Anita Potters is een zeer bekende naam in de provincie Utrecht. Bent u op zoek naar een juwelier waar uit erfenis verkregen oorbellen te koop zijn? Voor onze ruime collectie oorbellen, oorstekers en oorhangers uit erfenis is Anita Potters zeker een must om naar toe te komen. De zaak Anita Potters is gespecialiseerd in onder meer Erfenis oorbellen en heeft een bijzondere collectie. Zoekt u een bijzonder cadeau voor uw familielid of (klein) kind? Kom dan langs voor onze steeds wisselend assortiment oorbellen uit een erfenis. Een cadeau van antiquair juwelier Anita Potters is altijd een bijzonder cadeau. Onze sieraden zijn uniek en het assortiment bestaat uit veel ringen, colliers en hangers met briljanten, saffieren, robijnen en diamanten. Hierdoor vindt u beslist een passend geschenk.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Erfenis oorbellen bij Anita Potters
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM