Verkopen

Juwelen verkopen in de antiekwinkel van Anita Potters

Wist u dat de zaak Anita Potters al jaren een begrip is in de provincie Utrecht, zeker op het gebied van juwelen verkoop? Wilt u juwelen verkopen bij een specialist? Voor de verkoop van juwelen moet u beslist bij juwelier Anita Potters zijn. Deze zaak bevat een prachtige collectie juwelen en bestaat al meer dan 30 jaar in Leersum. Anita begon deze zaak in 1979 vanuit haar liefde voor antiek zilver en antieke sieraden. Inmiddels heeft haar dochter Annette Haasnoot de zaak overgenomen, dus de juwelier is een echt familiebedrijf. Met liefde en passie voor antieke juwelen staat zij dagelijks klaar in de winkel in de buurt van Amerongen voor klanten die op zoek zijn naar juweliers om hun juwelen te verkopen.

Juwelen kopen, verkopen of laten taxeren?

Voor een prachtige collectie juwelen nodigen wij u van harte uit in de antiekwinkel Anita Potters. Vandaag de dag is de winkel een bekend begrip in de omgeving als het gaat om het verkopen van juwelen. De dochter van Anita Potters, Annette Haasnoot, heeft met liefde voor antieke juwelen de winkel overgenomen. Zij is opgegroeid tussen antieke sieraden en zilver. De liefde voor mooie dingen is haar met de paplepel ingegoten. Annette heeft veel kennis en ervaring met het verkopen van juwelen. In Schoonhoven heeft zij de opleiding voor goudsmid gedaan. Daarna heeft ze ervaring opgedaan met diamanten als zetter, en heeft de opleiding voor diamant grader in Antwerpen met succes afgerond.

Collectie juwelen

Anita Potters heeft haar collectie met antieke juwelen met de nodige zorg samengesteld met oog voor detail en kwaliteit. Op onze website vindt u een uniek assortiment met juwelen maar ook:

  • Antiek zilver
  • Antieke manden
  • Geboortegeschenken
  • Zilverbestek
  • Zilveren kandelaars

Als u antiek zilver in onze winkel koopt bent u verzekerd van kwaliteit en een prachtige uitstraling.

Juwelen inkopen

Heeft u juwelen die u wilt verkopen? Gebruikt u deze juwelen niet meer? Bent u benieuwd wat uw juwelen waard zijn? Laat deze dan taxeren in de winkel van Anita Potters. Als u besluit afstand te doen van uw antieke zilver of sieraden, kunt u ze aan ons verkopen of eventueel ruilen voor iets dat meer bij uw huidige smaak past. Wij zijn altijd op zoek naar prachtige juwelen. Als iets een goede kwaliteit heeft en een prachtig ontwerp, komt het in de collectie. Benieuwd naar onze collectie juwelen die wij te koop hebben? Kom langs in onze winkel voor eerlijk advies, kijk op onze website voor de actuele openingstijden.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Juwelen verkopen in de antiekwinkel van Anita Potters
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2019 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM