Tekst - boveninpagina

                       Geopend op afspraak!

                         Vrijdag en zaterdag.

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Erfenis

Erfenis juwelen in de antiekwinkel van Anita Potters

Wist u dat de zaak Anita Potters al jaren een begrip is in de provincie Utrecht, zeker op het gebied van Erfenis juwelen? Wilt u Erfenis juwelen kopen bij een specialist? Voor Erfenis juwelen moet u beslist bij juwelier Anita Potters zijn. Deze zaak bevat een prachtige collectie Erfenis juwelen en bestaat al meer dan 30 jaar in Leersum. Anita begon deze zaak in 1979 vanuit haar liefde voor antiek zilver en antieke sieraden. Inmiddels heeft haar dochter Annette Haasnoot de zaak overgenomen, dus de juwelier is een echt familiebedrijf. Met liefde en passie voor antieke juwelen staat zij dagelijks klaar in de winkel in de buurt van Amerongen voor klanten die op zoek zijn naar Erfenis juwelen. Naast het verkopen van Erfenis juwelen houden wij ons bezig met het taxeren en inkopen van Erfenis juwelen.

Erfenis juwelen kopen, verkopen of laten taxeren?

Voor een prachtige collectie Erfenis juwelen nodigen wij u van harte uit in de antiekwinkel Anita Potters. Vandaag de dag is de winkel een bekend begrip in de omgeving als het gaat om Erfenis juwelen. De dochter van Anita Potters, Annette Haasnoot, heeft met liefde voor antieke juwelen de winkel overgenomen. Zij is opgegroeid tussen antieke sieraden en zilver. De liefde voor mooie dingen is haar met de paplepel ingegoten. Annette heeft veel kennis en ervaring met Erfenis juwelen. In Schoonhoven heeft zij de opleiding voor goudsmid gedaan. Daarna heeft ze ervaring opgedaan met diamanten als zetter, en heeft de opleiding voor diamant grader in Antwerpen met succes afgerond.

Collectie Erfenis juwelen

Anita Potters heeft haar collectie met antieke juwelen met de nodige zorg samengesteld met oog voor detail en kwaliteit. Op onze website vindt u een uniek assortiment met Erfenis juwelen maar ook:

  • Antiek zilver
  • Antieke manden
  • Geboortegeschenken
  • Zilverbestek
  • Zilveren kandelaars

Als u antiek zilver in onze winkel koopt bent u verzekerd van kwaliteit en een prachtige uitstraling.

Erfenis juwelen inkopen

Heeft u Erfenis juwelen? Gebruikt u deze Erfenis juwelen niet meer? Bent u benieuwd wat uw Erfenis juwelen waard zijn? Laat deze dan taxeren in de winkel van Anita Potters. Als u besluit afstand te doen van uw antieke zilver of sieraden, kunt u ze aan ons verkopen of eventueel ruilen voor iets dat meer bij uw huidige smaak past. Wij zijn altijd op zoek naar prachtige Erfenis juwelen. Als iets een goede kwaliteit heeft en een prachtig ontwerp, komt het in de collectie. Benieuwd naar onze collectie Erfenis juwelen die wij te koop hebben? Kom langs in onze winkel voor eerlijk advies, kijk op onze website voor de actuele openingstijden.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM