Taxatie

Inkoop en taxatie armbanden

Wilt u graag een taxatie van uw armbanden? Kom dan langs in onze prachtige zaak voor inkoop van antieke sieraden. De winkel van Anita Potters is gevestigd in Leersum, Utrechtse Heuvelrug. ;Dat is voor u wellicht de dichtstbijzijnde echte specialist op dit gebied, als u in de omgeving ;van Utrecht ;woont. Als u besluit afstand te doen van uw armbanden, andere gouden sieraden, zilver of zilveren bestekken, kunt u ze aan ons verkopen of eventueel ruilen voor iets dat meer bij uw huidige smaak past. Benieuwd naar de waarde van uw sieraden? Laat deze dan taxeren. In de eerste periode van elk nieuwe jaar hebben we onze vaste inkoop- en taxatiedagen waarbij u vrijblijvend advies kunt vragen. Check onze website regelmatig voor data betreft taxatie.

Taxatie van uw armbanden

Taxatie ;van antieke sieraden is waar Anita Potters zich o.a. mee bezig houdt. Welke prijs er gegeven wordt voor bijvoorbeeld uw armbanden, hangt af van meerdere factoren. Zo wordt er gekeken naar de:

  • Kwaliteit
  • Echtheid
  • Stijl
  • Leeftijd
  • Materialen
  • Populariteit vandaag de dag

Doordat wij al jaren ervaring hebben in taxatie van o.a. ;armbanden weten wij als geen ander waar we op moeten letten.

Taxatie van armbanden voor verkoop

Wilt u een taxatie van armbanden laten doen omdat u deze wilt verkopen? Wij verzorgen dit graag voor u. Kom langs bij Anita Potters voor het laten taxeren van antieke sieraden. Wij verzorgen een deskundige taxatie, hebben jarenlange ervaring en bieden een eerlijke marktprijs. Anita Potters is niet voor niets een bekend begrip in de provincie Utrecht en daarbuiten. Wilt u graag meer informatie over taxatie van bijvoorbeeld uw armbanden? Wij nodigen u van harte uit op onze website. Ook kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag langs komen in de winkel. Bij grote taxaties graag een afspraak maken. Op dinsdag en woensdag werken wij enkel op afspraak.

Zoekt u een adres voor het laten taxeren van antieke sieraden?

Wilt u een taxatie van uw armbanden omdat u benieuwd bent wat deze waard zijn? Draagt u deze niet meer? Kom dan naar de winkel van Anita Potters voor taxatie van uw armbanden. Anita Potters is al vele jaren een bekend begrip als het gaat om antieke sieraden. Vooral in Leersum en omgeving hebben al vele klanten hun antieke sieraden bij ons laten taxeren. Anita begon haar zaak in 1979 vanuit haar liefde voor antiek zilver en antieke sieraden. Inmiddels heeft haar dochter Annette Haasnoot de zaak overgenomen. Hierdoor stralen wij betrouwbaarheid uit en bieden goede service. Voor de taxatie van armbanden is dat o.a. belangrijk. Daarnaast bieden wij beslist een goede en passende prijs.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Taxatie armbanden bij Anita Potters
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2019 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM