Edelstenen

Anita Potters hét adres voor inkoop, verkoop en taxeren van Edelstenen armbanden

Wilt u edelstenen armbanden inkopen, laten taxeren en verkopen? U bent van harte welkom in onze prachtige winkel voor de inkoop van antieke sieraden. Onze winkel opgericht door Anita Potters is bevestigd in de Utrechtse Heuvelrug, Leersum. Voor u is dat waarschijnlijk de dichtstbijzijnde echte specialist op het gebied van edelstenen armbanden, wanneer u in de buurt van edelstenen woont. Heeft u besloten uw edelstenen armbanden, andere gouden sieraden, zilver en zilveren bestekken weg te doen, dan kunt u deze aan ons verkopen of eventueel ruilen voor iets wat meer bij uw huidige smaak past. Daarnaast zijn wij geïnteresseerd in de inkoop van sieraden, zoals edelstenen armbanden en zilveren voorwerpen die in onze collectie past.

Bent u benieuwd naar de waarde die uw sieraden hebben? Bij ons in de winkel kunt u uw sieraden laten taxeren. Wij hebben elk begin van het nieuwe jaar vaste inkoop- en taxatiedagen waarbij u vrijblijvend advies kunt vragen. Bekijk op onze website regelmatig voor data betreft inkoop.

Taxeren van edelstenen armbanden, dé manier om de waarde van uw sieraad vast te stellen

Anita Potters houdt zicht o.a. bezig met het taxeren van edelstenen armbanden. Om erachter te komen welke prijs jouw edelstenen armband waard is, word er naar het volgende gekeken:

  • Materialen
  • Echtheid
  • Leeftijd
  • Kwaliteit
  • Stijl
  • Populariteit vandaag de dag

Wij zijn al jaren ervaren in het taxeren van edelstenen armbanden en daarom weten wij als geen ander waar wij op moeten letten.

Professionele taxatie en eerlijke marktprijs voor uw armbanden met edelstenen bij Anita Potters

Wilt u uw edelstenen armbanden verkopen en daarom eerst taxeren? Wij verzorgen dit graag voor u. Kom langs in onze winkel in Leersum en laat uw edelstenen armband taxeren. Wij hebben jaren lange ervaring, verzorgen een professionele taxatie en bieden een eerlijke marktprijs. Niets voor niets is Anita Potters een bekend begrip in de buurt van Utrecht en daarbuiten op het gebied van edelstenen armbanden. Heeft u meer informatie over taxatie gewenst? Bijvoorbeeld over de taxatie van edelstenen armbanden. Graag nodigen wij u van harte uit op onze website en in onze winkel. U kunt voor een taxatie donderdag, vrijdag en zaterdag langs komen. Wilt u een grote taxatie? Maak graag van te voren een afspraak. Op dinsdag en woensdag werken wij enkel op afspraak.

Benieuwd naar de waarde van uw edelstenen armbanden? Laat ze taxeren bij Anita Potters

Heeft u edelstenen armbanden en bent u benieuwd wat deze waard zijn? Draagt u deze niet meer? Kom dan naar de winkel van Anita Potters voor het laten taxeren van uw edelstenen armbanden. Anita Potters is al vele jaren een bekend begrip als het gaat om taxeren van edelstenen armbanden. Vooral in Leersum en omgeving hebben al vele klanten hun edelstenen armbanden bij ons laten taxeren. Anita begon haar zaak in 1979 vanuit haar liefde voor antiek zilver en antieke sieraden. Inmiddels heeft haar dochter Annette Haasnoot de zaak overgenomen. Hierdoor stralen wij betrouwbaarheid uit en bieden goede service. Voor het taxeren van onder andere edelstenen armbanden is dat o.a. belangrijk. Daarnaast bieden wij beslist een goede en passende prijs.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Edelstenen armbanden bij Anita Potters
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM