Tekst - boveninpagina

Speciaal voor u:  Private & Personal View!

Onze winkel zien er prachtig uit en de collectie ligt er in zijn volle glorie bij. U begrijpt: wij missen u! Graag nodigen wij u uit om een Private & Personal View afspraak te maken in onze winkel. Onze deur gaat dan speciaal voor u open. Zo kunt u veilig en in alle rust onze collectie bewonderen en adviseren wij u zoveel als nodig. De Private  & Personal View afspraken zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag. Deze dienen minimaal 1 dag voor de gewenste afspraak aangegeven te worden. Telefonisch of per mail. Graag tot ziens !

Annette Haasnoot

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Zilveren geboorte kado

Zilveren geboorte kado is uw hele leven een waardevol geschenk

Een nieuw leven is iets om blij van te worden. Iets waar een prachtig, persoonlijk geschenk bij past. Een zilveren geboortecadeau koop je voor het leven, dat is een goede gewoonte uit de oude tijd. Wij hebben er al veel mogen leveren!

Bij Anita Potters vindt u een veelzijdig aanbod aan zilveren geboortecadeaus. Wilt u iets wat het kind altijd bij zich kan dragen? Dan kan een sieraad een goede keuze zijn. Ook kunt u kiezen voor een prachtig zilveren doosje voor het opbergen van allerhande schatten. En er is nog veel meer. Bekers, rammelaars, dierfiguurtjes. Alles van stijlvol glanzend zilver. Komt u gerust kijken in de winkel!

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Zilveren geboorte kado is uw hele leven een waardevol geschenk
Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2020 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM