Tekst - boveninpagina

                       Geopend op afspraak!

                         Vrijdag en zaterdag.

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Verkopen

Verkopen van sieraden exclusief bij Anita Potters

Graag een sieraad willen, maar dan iets unieks? Niet een nieuw exemplaar simpel online willen kopen, maar sieraden uit verkopen met een geschiedenis? Bekijkt u eens onze website. Benieuwd welke sieraden wij verkopen? Bekijk dan onze website om een deel van onze collectie te bekijken. Dit is slechts een klein deel. In onze winkel hebben wij nog vele andere antieke sieraden te koop zoals:

  • ringen uit verkopen
  • broches en hangers uit verkopen
  • kettingen en armbanden uit verkopen
  • oorbellen uit verkopen

Het aanbod sieraden dat wij verkopen is onderscheidend en van goede kwaliteit. Wij besteden dan ook de nodige zorg en aandacht aan het zorgvuldig verkopen van sieraden.

Antieke sieraden te koop bij Anita Potters

Anita Potters heeft een prachtige collectie sieraden te koop. De service van Anita Potters bestaat niet alleen uit het verkopen van juwelen en sieraden, maar bevat ook prachtige stukken waarmee u uw inrichting thuis compleet kunt maken, zoals zilveren kandelaars, zilveren bestek en zilveren manden. Meer informatie over de soorten sieraden die wij verkopen? Of advies? Komt u gerust langs bij ons langs. Op maandag zijn wij gesloten, op dins- en woensdagen kunt u langskomen na het maken van een afspraak en donderdag tot en met zaterdag zijn wij open van circa 10.30 tot 17/18.00 uur. Voor meer informatie, stuurt u mij een mailtje.

Verkopen van uw sieraden bij gespecialiseerde juwelier

Wilt u uw sieraden verkopen bij een echte gespecialiseerde juwelier? Anita Potters is al jaren een begrip in de provincie Utrecht. Bent u op zoek naar een juwelier waar sieraden verkocht worden? Voor een ruime collectie sieraden komt u naar Anita Potters. De zaak Anita Potters is gespecialiseerd in onder meer het verkopen van sieraden en heeft een prachtige collectie te koop. Zoekt u een bijzonder cadeau voor uw geliefde of (klein) kind? Kom dan langs voor onze steeds wisselende voorraad sieraden die wij verkopen. Een cadeau uit de winkel van Anita Potters is een bijzonder cadeau. Onze sieraden zijn uniek en het assortiment bestaat uit veel ringen, colliers en hangers met briljanten, saffieren, robijnen en diamanten. Hierdoor vindt u beslist een passend geschenk.

Verkopen van sieraden en meer

Anita Potters biedt u een gevarieerd aanbod van o.a. sieraden die wij verkopen. Daarnaast houden wij ons bezig met:

  • Inkoop
  • Taxatie
  • Advies

Onze passie voor het verkopen van sieraden vindt u terug in de collectie sieraden die wij te koop aanbieden. Deze kunt u eerst uitgebreid bekijken op onze website. Of het nu gaat om een prachtig paar oorbellen of een ring, wij bieden altijd een uniek exemplaar van goede kwaliteit. Ook voor antiek zilver kunt u bij ons terecht. Om zo’n mooie collectie sieraden te kunnen verkopen, houden wij ons ook bezig met inkoop van sieraden. Wilt u sieraden verkopen? Kom dan langs in Leersum om te laten bepalen hoeveel uw sieraad waard is. Door onze kennis en ervaring met het verkopen van sieraden kunnen wij u een vakkundige taxatie bieden. Ons familiebedrijf is onder andere gespecialiseerd in het verkopen van prachtige sieraden.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Verkopen sieraden exclusief bij Anita Potters
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM