Tekst - boveninpagina

                       Geopend op afspraak!

                         Vrijdag en zaterdag.

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
diamanten

Diamanten sieraden exclusief bij Anita Potters

Graag een sieraad willen, maar dan iets unieks? Niet een nieuw exemplaar simpel online willen kopen, maar diamanten sieraden met een geschiedenis? Bekijkt u eens onze website. Benieuwd welke diamanten sieraden wij te koop hebben? Bekijk dan onze website om een deel van onze collectie te bekijken. Dit is slechts een klein deel. In onze winkel hebben wij nog vele andere antieke sieraden te koop zoals:

  • diamanten ringen
  • diamanten broches en hangers
  • diamanten kettingen en armbanden
  • diamanten oorbellen

Het aanbod diamanten sieraden dat wij te koop hebben is onderscheidend en van goede kwaliteit. Wij besteden dan ook de nodige zorg en aandacht aan het zorgvuldig inkopen van diamanten sieraden.

Antieke sieraden te koop bij Anita Potters

Anita Potters heeft een prachtige collectie diamanten sieraden te koop. De collectie van Anita Potters bestaat niet alleen uit diamanten juwelen en sieraden, maar bevat ook prachtige stukken waarmee u uw inrichting thuis compleet kunt maken, zoals zilveren kandelaars, zilveren bestek en zilveren manden. Meer informatie over de soorten diamanten sieraden die wij te koop hebben? Of advies? Komt u gerust langs bij ons langs. Op maandag zijn wij gesloten, op dins- en woensdagen kunt u langskomen na het maken van een afspraak en donderdag tot en met zaterdag zijn wij open van circa 10.30 tot 17/18.00 uur. Voor meer informatie, stuurt u mij een mailtje.

Sieraden met diamanten bij gespecialiseerde juwelier

Sieraden met diamanten willen aanschaffen bij een echte gespecialiseerde juwelier? Anita Potters is al jaren een begrip in de provincie Utrecht. Bent u op zoek naar een juwelier waar diamanten sieraden te koop zijn? Voor een ruime collectie diamanten sieraden komt u naar Anita Potters. De zaak Anita Potters is gespecialiseerd in onder meer diamanten sieraden en heeft een prachtige collectie te koop. Zoekt u een bijzonder cadeau voor uw geliefde of (klein) kind? Kom dan langs voor onze steeds wisselende voorraad diamanten sieraden die te koop is. Een cadeau uit de winkel van Anita Potters is een bijzonder cadeau. Onze sieraden zijn uniek en het assortiment bestaat uit veel ringen, colliers en hangers met briljanten, saffieren, robijnen en diamanten. Hierdoor vindt u beslist een passend geschenk.

Sieraden met diamanten te koop en meer

Anita Potters biedt u een gevarieerd aanbod van o.a. diamanten sieraden. Daarnaast houden wij ons bezig met:

  • Inkoop
  • Verkoop
  • Taxatie
  • Advies

Onze passie voor diamanten sieraden vindt u terug in de collectie sieraden die wij te koop aanbieden. Deze kunt u eerst uitgebreid bekijken op onze website. Of het nu gaat om een prachtig paar oorbellen of een ring, wij bieden altijd een uniek exemplaar van goede kwaliteit. Ook voor antiek zilver kunt u bij ons terecht. Om zo’n mooie collectie diamanten sieraden te koop aan te kunnen blijven bieden, houden wij ons ook bezig met inkoop van diamanten sieraden. Heeft u diamanten sieraden die u wilt vervangen? Kom dan langs in Leersum om te laten bepalen hoeveel uw sieraad waard is. Door onze kennis en ervaring met diamanten sieraden kunnen wij u een vakkundige taxatie bieden. Ons familiebedrijf is onder andere gespecialiseerd in diamanten sieraden.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
diamanten sieraden exclusief bij Anita Potters
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM