Tekst - boveninpagina

                                                                                        Hemelvaartdag gesloten.

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Taxatie

Taxatie van uw ringen door antiquair Anita Potters

Bij ons bent u aan het juiste adres voor taxatie van uw prachtige ringen, want taxatie van uw sieraden moet u laten uitvoeren door een echte gespecialiseerde juwelier. Anita Potters is al jaren een begrip in de provincie Utrecht. Zoekt u een juwelier waar een eerlijke taxatie van antieke ringen gedaan kan worden? Voor een taxatie van uw ringen komt u naar Anita Potters. De zaak Anita Potters is gespecialiseerd in onder meer taxatie van ringen. Wilt u iets bijzonders zoals een antieke ring kopen voor een geliefde? Kom dan langs voor onze steeds wisselende voorraad ringen. Onze ringen zijn uniek en het assortiment bestaat uit veel ringen, colliers en hangers met briljanten, saffieren, robijnen en diamanten. U bezit zelf antieke ringen en u wilt een eerlijke taxatie laten uitvoeren door een deskundige antiquair/juwelier? U kunt ons altijd mailen of bellen wanneer u een afspraak wilt maken om een taxatie wilt aanvragen voor uw ringen.

Taxatie van uw ringen bij Anita Potters

Om tot een juiste waardebepaling te komen moet eerst het doel van de taxatie van uw ringen worden vastgesteld. Wilt u als consument ringen laten taxeren en verzekeren dan hoort daar een andere taxatie waarde bij dan wanneer u een ring wilt verkopen, laten veilen of verdelen onder erfgenamen. De juiste expertise van te voren vrijwaart u bij eventuele schade, diefstal of verlies van discussie achteraf. Bovendien vergroot een nauwkeurige taxatie en dus omschrijving van uw ringen de mogelijkheid bij verlies of diefstal op te sporen. Het is aan te raden elke 5 jaar opnieuw een taxatie rapport te laten uitvoeren. Een taxatie rapport van waardevolle ringen in het kader van boedelscheiding, successie- en schenkingsrechten, erfenissen en verdelingen geeft verschillende partijen een eerlijke verdeling.

Taxatie van bijzondere en unieke ringen

Taxatie nodig voor uw ring of ringen waar u afstand wilt/moet doen? Of heeft u een taxatie nodig om uw ringen te verzekeren? Een gouden ring of ringen die ongebruikt in de kast ligt? Veel mensen hebben wel (gouden) ringen in bezit die niet meer gedragen worden. Omdat de ringen niet meer in de smaak vallen of oud of kapot zijn. Wellicht kreeg u de ring uit een erfenis? Welke reden dan ook, u wilt graag de waarde weten. Een betrouwbare en deskundige taxatie heeft u nodig om de betreffende ringen de juiste waarde mee te geven. Hiervoor moet u beslist bij antiquair en juwelier Anita Potters zijn. Bent u nieuwsgierig geworden wat uw (oude) ringen waard zijn? Kom eens langs bij ons. Een taxatie van uw ringen is vrijblijvend en kan in sommige gevallen zonder afspraak. U bent van harte welkom.

Taxatie van waardevolle ringen en meer

Naast taxatie van (oude) waardevolle ringen, houden wij ons ook bezig met:

  • Inkoop
  • Verkoop
  • Advies

Onze passie voor sieraden vindt u terug in de collectie ringen die wij te koop aanbieden na bijvoorbeeld een taxatie. Of het nu gaat om een prachtig paar oorbellen of een ring, wij bieden een uniek exemplaar van goede kwaliteit. Ook voor antiek zilver kunt u bij ons terecht. Om zo’n mooie collectie antieke sieraden te koop aan te kunnen bieden, houden wij ons ook bezig met taxatie van ringen om in te kunnen kopen. Kom dan langs in onze zaak in Leersum om te laten bepalen hoeveel uw sieraad waard is.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Taxatie ringen Anita Potters
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM