Nalatenschap

Oorbellen uit nalatenschap

U bent op zoek naar een juwelier of antiquair die gespecialiseerd is in inkoop van onder andere oorbellen uit nalatenschap? Juwelier Anita Potters is het adres waar u moet zijn voor inkoop van oorbellen uit nalatenschap. Al jaren houden wij ons bezig met oorbellen en andere soorten sieraden verkregen uit nalatenschap. Tegenwoordig heeft de dochter van Anita Potters, Annette Haasnoot, de zaak overgenomen, en dat maakt onze zaak een echt familiebedrijf. Heeft u oorbellen uit een nalatenschap die u toch niet meer draagt? U wilt uw oorbellen uit nalatenschap verkopen? Breng dan eens een bezoek aan onze winkel en maak gebruik van de service die wij u bieden qua inkoop van oorbellen uit nalatenschap, uiteraard tegen een eerlijke waarde. Wilt u graag meer informatie over inkoop van allerlei soorten sieraden? Wij nodigen u van harte uit op onze website. Ook kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag langs komen in de winkel. Voor grotere taxaties graag een afspraak maken. Op dinsdag en woensdag werken wij op afspraak voor de inkoop van antieke armbanden.

Van uit nalatenschap verkregen oorbellen tot zilveren huwelijksgeschenken

Ons assortiment loopt uiteen van prachtige armbanden, colliers en ringen tot oorbellen en nog veel meer uit nalatenschappen. Maar ook zilveren voorwerpen zoals huwelijks- of geboortegeschenken. Huwelijksgeschenken van zilver, in onze collectie momenteel:

  • Zoutvaten van verguld zilver
  • Bewerkt zilveren fotolijst
  • Zilveren broodmanden
  • Zilveren kandelaars
  • Zilveren bestekken met parelrand

Bekijk onze prachtige collectie op de website en maak een afspraak om eens langs te komen in onze prachtige winkel in Leersum. Kijk op onze site voor de actuele openingstijden.

Laten taxeren van oorbellen uit een nalatenschap

Wilt u oorbellen uit een nalatenschap laten taxeren bijvoorbeeld omdat u deze wilt verkopen? Graag verzorgen wij dit voor u. Komt u eens langs bij Anita Potters voor het laten taxeren van uw oorbellen uit nalatenschap. Wij voeren deskundige taxaties uit en hebben de afgelopen decennia zeer veel ervaring opgebouwd. Anita Potters is met reden een groot begrip in Utrecht en ver daarbuiten. Wilt u graag meer informatie over taxatie van bijvoorbeeld uit nalatenschap verkregen oorbellen? Wij nodigen u uit om onze website eens te bekijken. Ook kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag langs komen in onze winkel. Op dinsdag en woensdag werken wij enkel op afspraak. Stuur ons een mail om een afspraak te maken.

Oorbellen uit een nalatenschap bij een gespecialiseerde juwelier

Oorbellen uit een nalatenschap aanschaffen bij een echte gepasioneerde juwelier? Anita Potters is een zeer bekende naam in de provincie Utrecht. Bent u op zoek naar een juwelier waar oorbellen uit nalatenschappen te koop zijn? Voor onze ruime collectie uit nalatenschap verkregen oorbellen, oorstekers en oorhangers is Anita Potters zeker een must om naar toe te komen. De zaak Anita Potters is gespecialiseerd in onder meer oorbellen uit een nalatenschap en heeft een bijzondere collectie. Zoekt u een bijzonder cadeau voor uw familielid of (klein) kind? Kom dan langs voor onze steeds wisselend assortiment oorbellen uit nalatenschappen. Een cadeau van antiquair juwelier Anita Potters is altijd een bijzonder cadeau. Onze sieraden zijn uniek en het assortiment bestaat uit veel ringen, colliers en hangers met briljanten, saffieren, robijnen en diamanten. Hierdoor vindt u beslist een passend geschenk.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Nalatenschap oorbellen bij Anita Potters
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM