Maasbergen

Antieke sieraden vanaf de Victoriaanse tijd tot Art- Deco tot heden verkrijgbaar in de buurt van Maasbergen

Wilt u uw vrouw, vriendin, moeder of misschien oma verrassen met antieke sieraden in de buurt van Maasbergen? Waar kan dat beter dan bij de antiek winkel van Anita Potters. Na haar start in het antiek vak in 1961, heeft Anita Potters in 1979 haar pand in Leersum betrokken en is hier samen met man en dochter Annette Haasnoot als juwelier antiquair gestart. In de buurt van Maasbergen vindt u een uitgebreide collectie antieke sieraden. Naast antieke sieraden in de buurt van Maasbergen beschikt Anita Potters over een groot assortiment zilver en bestek en veel gouden ringen, colliers en hangers met briljanten en diamanten vanaf de Victoriaanse tijd tot Art- Deco tot heden.

Collectie antieke sieraden

Antieke sieraden hebben een prachtige historische waarde. Ze kunnen uit verschillende decennia komen en van generatie op generatie gedragen zijn. In de collectie antieke sieraden van Anita Potters in de buurt van Maasbergen vindt u:

  • Ringen
  • Hangers
  • Broches
  • Oorbellen
  • Armbanden
  • Colliers

Ringen

In onze collectie antieke sieraden in de buurt van Maasbergen mogen ringen zeker niet ontbreken. Houdt u van antieke sieraden met briljantjes? Of heeft u liever een Engelse ring met granaat? Van opaal, diamant tot smaragd, u vindt het allemaal in de collectie antieke sieraden bij Anita Potters in de buurt van Maasbergen.

Antieke sieraden verkopen

Wilt u uw antieke of oude sieraden verkopen in de buurt van Maasbergen? Laat u dan eerlijk door ons adviseren. Met onze kennis en ervaring op het gebied van antieke sieraden bent u verzekerd van deskundig en eerlijk advies. Wij staan garant voor succesvolle verkoop en goede service. Het team van Anita Potters weet als geen ander welke emotionele waarde er aan antieke sieraden kan zitten.

Uitstekende conditie van antieke sieraden

Ondanks dat de antieke sieraden soms eeuwen oud zijn verkeren deze in uitstekende conditie en zien er prachtig uit. Bij ringen en kettingen hebben wij prachtige, bijpassende oorbellen. Deze zijn stuk voor stuk nauwkeurig onderhouden. Zo komt de ware schoonheid van antieke sieraden naar voren. Bent u benieuwd naar de collectie antieke sieraden in de buurt van Maasbergen? Kom dan bij ons langs. Wij hebben de mooiste antieke sieraden van Maasbergen en omgeving.

Op maat gemaakte antieke sieraden

Heeft u antieke sieraden van uw oma of misschien zelfs overgroot oma? Laat deze dan op maat maken bij Anita Potters in de buurt van Maasbergen. Tevens kunt u hier het aanbod antieke sieraden bekijken. Misschien vindt u hier wel iets dat er prachtig bij past.

Kom vrijblijvend langs voor antieke sieraden bij Anita Potters in de buurt van Maasbergen.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antieke sieraden vanaf de Victoriaanse tijd tot Art- Deco tot heden verkrijgbaar in de buurt van Maasbergen
antieke%20sieraden
antieke-sieraden-parels
Diverse antieke sieraden Maasbergen
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2023 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM