Nieuwegein

Antiek zilver collectie in de buurt van Nieuwegein kopen?

Verzamelt u prachtige voorwerpen van antiek zilver? Dan is een bezoekje aan de antiek zilver winkel van Anita Potters in het Utrechtse Heuvelrug dorp Leersum zeker de moeite waard. Na haar start in het antiek vak in 1961, heeft Anita Potters in 1979 haar pand in de buurt van Nieuwegein betrokken. Samen met haar partner Rob Mourits en haar dochter Annette Haasnoot specialiseert zij zich de laatste 15 jaar in antiek zilver en antieke juwelen en is uitgegroeid tot een bekend begrip in Nieuwegein en omgeving. In onze winkel in de buurt van Nieuwegein kunt u een prachtige collectie antiek zilver bekijken. Onze collectie bestaat uit divers antiek zilverwerk, waaronder:

  • Zilveren kandelaars
  • Zilveren manden
  • Zilveren bestek
  • Overig; hangers, bronzen beeldjes en doosjes

Bent u een liefhebber van antiek zilver? Zoekt u een winkel in de buurt van Nieuwegein waar u antiek zilver kunt kopen? Kom dan langs bij Anita Potters, dé antiek zilver winkel van Nieuwegein en omgeving.

Kandelaars van antiek zilver

In onze winkel in de buurt van Nieuwegein hebben wij een prachtige collectie met antiek zilver. In het assortiment antiek zilver dat wij verkopen in de buurt van Nieuwegein mogen de prachtige zilveren kandelaars zeker niet ontbreken. Hier vindt u hoge en lage modellen van antiek zilver. Klassiek en modern. Veel Engelse en Nederlandse kandelaren van antiek zilver. Maar ook zilveren Art Deco kandelaren. Wat uw wensen ook zijn, in onze antiek zilver winkel in de buurt van Nieuwegein vindt u het allemaal.

Manden van antiek zilver

In onze antiek zilver winkel in de buurt van Nieuwegein vindt u ook prachtige manden van antiek zilver. De eeuwen oude manden van antiek zilver staan prachtig op feestelijk gedekte tafels. Zo kunt u kiezen uit diverse maten en modellen manden van antiek zilver. Weet u niet welke passen bij uw interieur of de rest van uw servies? Wij geven u graag advies over antiek zilver in onze winkel in de buurt van Nieuwegein.

Bestek van antiek zilver

Wilt u graag antiek zilver bestek kopen in de buurt van Nieuwegein? Wat is er mooier dan een prachtig gedekte tafel met bestek en servies van antiek zilver? Ons tafelzilver biedt een ruime keus uit verschillende modellen bestek. Een zilveren bestek maakt uw collectie helemaal af.

Accessoires antiek zilver

Houdt u van decoratief antiek zilver? Anita Potters verkoopt een uitgebreide collectie decoratief antiek zilver in de buurt van Nieuwegein waaronder: theeserviezen, messenleggers, parfum flesjes. Maar ook miniaturen, doosjes en vingerhoeden.

Of u nu een aanvulling zoekt op uw bestek van antiek zilver in de buurt van Nieuwegein? Of een miniatuur bij uw verzameling? Voor iedereen is er wat te vinden in de antiek zilver collectie van Anita Potters in de buurt van Nieuwegein.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antiek zilver collectie in de buurt van Nieuwegein kopen?
antiek%20zilver%20Van%20Kempen
antiek%20zilveren%20zoutvat
Of Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2019 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM