Tekst - boveninpagina

                                                                                        Hemelvaartdag gesloten.

Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antiek zilver Utrecht

Antiek zilver in Utrecht

Kom eens langs bij Anita Potters. Dé winkel voor antiek zilver in Utrecht en omgeving. Uitnodigend, waar oude tijden lijken te herleven. Een winkel om uw ogen uit te kijken. Door al die prachtige en schitterende voorwerpen met hun verborgen geschiedenis ademt de winkel een warme sfeer uit. Het antiek zilver in onze winkel roept nostalgische gevoelens op, met producten die elke liefhebber in zijn privé collectie wil hebben! Maak vandaag nog een afspraak in onze winkel, voor het aanvullen van uw collectie.

Enkel antiek zilver van hoge kwaliteit vindt u bij Anita Potters in de buurt van Utrecht

Alleen objecten van goede kwaliteit en een prachtig ontwerp mogen in onze collectie komen. We hebben zilveren bestek, manden, kandelaren, klassieke sieraden zoals klassieke ringen en armbanden en huwelijks- en geboortecadeaus in de vitrines en onze voorraad wisselt regelmatig. Vindt u vandaag niet wat u zoekt? Dan misschien morgen wel! Wij zijn dan ook altijd geïnteresseerd in de inkoop van antiek zilver. Dat is voor ons één van de manieren om de snoepjes in zilver te vinden en toe te voegen aan onze unieke collectie!

Onze liefde en passie voor antiek zilver is groot

Wij onderhouden onze collectie met passie en liefde voor het vak en dat ziet u eraan af. En dat niet alleen. Wij hebben zoveel kennis en ervaring dat wij bijna altijd in staat zijn om een antwoord te geven op uw vragen over antiek zilver. Met dezelfde liefde en passie voor het vak heeft juwelier antiquair Anita Potters de prachtige collectie antiek zilver in de buurt van Utrecht verzameld. Antieke sieraden complementeren het geheel. Onze winkel is anders, klassiek, stijlvol, met een vleugje verlangen naar de oude tijd. En zo is ook onze service. Ouderwets in de goede zin van het woord, gedegen en professioneel. Heeft u ook liefde en passie voor antiek zilver? Dan nodigen wij u van harte uit in onze winkel om onze collectie antiek zilver te komen bekijken.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antiek zilver in Utrecht
Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM