Antiek zilver Utrecht

Antiek zilver in Utrecht

Kom eens langs bij Anita Potters. Dé winkel voor antiek zilver van Utrecht en omgeving. Uitnodigend, waar oude tijden lijken te herleven. U kijkt uw ogen uit. Door al die prachtige voorwerpen met hun verborgen geschiedenis ademt de winkel een warme sfeer uit.

Alleen objecten van goede kwaliteit en een prachtig ontwerp komen in onze collectie. We hebben zilveren bestek, manden, kandelaren, klassieke sieraden zoals klassieke ringen en armbanden en huwelijks- en geboortecadeaus in de vitrines en onze voorraad wisselt regelmatig.

Wij onderhouden onze collectie met passie en liefde voor het vak en dat ziet u eraan af. En dat niet alleen. Wij hebben zoveel kennis en ervaring dat wij bijna altijd in staat zijn om een antwoord te geven op uw vragen over antiek zilver.

Met liefde en passie voor het vak heeft juwelier antiquair Anita Potters een prachtige collectie antiek zilver verzameld. Antieke sieraden complementeren het geheel. Onze winkel is anders, klassiek, stijlvol, met een vleugje verlangen naar de oude tijd. En zo is ook onze service. Ouderwets in de goede zin van het woord. Gedegen.

Wij nodigen u van harte uit om onze collectie antiek zilver te komen bekijken.

Bekijk onze collectie
Anita Potters - Juwelier - Antiquair logo
Anita Potters - Juwelier - Antiquair
Antiek zilver in Utrecht
Laat uw reactie achter
footerimage

Copyright © 2021 Anita Potters - Juwelier - Antiquair | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM